Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2olka

Kaszki holle

Polecane posty

Gość 2olka

Czy ktoras z was wie gdzie wToruniu albo wogole w marketach mozna dostac kaszki firmy holle?

Gość Krzysztof111
Zawsze można kupić w internecie np. www.galeriabobasa.pl jest tanio i szybko wysyłają ... bardzo polecam

Gość diablique
ja kupuje na allegro w Auchan?? kurcze, pierwsze słysze...

Gość halooo
ja kupuje w almie, czasem tez przez neta. warto moim zdaniem sie troche wysilic bo to najlepsze kaszki na jakie w ogole trafilam.

Gość gość
też o nich słyszałam. na czym polega ich "lepszość" od faktu że są bio? moja córa po kaszkach ryżowych z bobovity ma zaparcia, czy holle pod tym względem są lepsze?

Gość gość
Lepsze,bo masz duzy wybor rodzai a nie tylko ryzowe i mlecznoryzowe. Jakby polskie dzieci jak chinskie mialy jesc tylko ryz...

Gość gość
No i sa bez cukru i zasnych dodatkow,po prostu jak kleik ryzowy i kukurydziany mozesz kupi kasze jaglana,orkiszowa,pszenna, owsianke, wszystkie z pelnego przemialu. Wiecej chyba tlumaczyc nie musze? Swietna alternatywa dla tych ktorym nie chce sie gotowac kasz,tylko dodac do wody i zamieszac.

Gość Patrycja Konin
Holle jest super i to nie tylko kaszki, ale tez słoiczki i musy owocowe. I nie mowie tego dlatego, bo mi sie nie chce przygotowywac samej jedzenia dla dziecka, ale dlatego, ze to swietna alternatywa, jesli czasem nie ma sie czasu stac nad garkami.

Gość hungry eyes776
dlatego lepsze bo sa z upraw ekologicznych, czyli że jak np dajesz mleko modyfikowane to i krowa jest badana i trawa którą je no i potem jej mleko. jak kupujesz słoiczki albo musy to owoce nie sa pryskane i rosną na nieskazonej ziemi. w tym jest Holle lepsze.