Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;( hhy

jak sie odkochac w chlopaku

Polecane posty

Gość ;( hhy

jak sie odkochac w koledze ;((( bujam sie w nim juz rok a wiem ze nic z tego nie wyjdzie...ale nie bede sie rozdrabniac

Gość ;( hhy
plis piszcie

Gość xoxomoooi
zabujaj sie w innym

Gość ;( hhy
a myslicie ze da sie tak na zawolanie nie myslec o nim? :( normalnie rozwala mnie od srodka no i nawet go nie widuje

najlepzy sposob to wiesz klin klinem... spotkasz innego i w mig o nim zapomnisz uwierz mi wiem o czym mowie

Gość ;( hhy
no ale przez caly rok nie kocham nikogo innego i juz probowalam zapomniec i udalo mi sie ale tylko na chwile

Gość ;( hhy
oby, i normalnie dziwne ze po roku mi jeszcze nie przeszlo

autorko dobrze wiesz że jak ktoś się nieszczęśliwie zakocha to nie ma na to prostego rozwiązania, więc trzeba czasu, mnóstwa zajęć, może zakochaj się w kimś innym, choć to nie łatwa sztuka zakochać się na zawołanie

Gość no niestetty
mam to samo.. mysle tylko o jednym, przez co zadni inni mnie nie interesuja :) chcialabym zapomniec ale nie da sie, bo bardzo sporadycznie sie do mnie odzywa, tak z nudow pewnie, a ja za kazdym razem wiaze z tym nadzieje, by potem znow codzien czuc ten bol :O na dodatek nie umiem mu powiedziec ostatecznie, zeby nie odzywal sie i juz, choc teraz juz to zaplanowalam i jestem pewna, ze to powiem, bo tak sie dluzej nie da

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej