Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poprostuja88r

Jak sprawdzic czy jej zalezy ?

Polecane posty

Zacznę od tego że nie odzywałem się z dziewczyna prawie 2 tyg. Sytuacja pomiędzy nami była ostatnio dość kiepska, kłóciliśmy się ona zrobiła się obojętna. Pisała 1 sms wieczorem najczęściej typu jak mina ci dzień albo co słychać. Wiem ze ja tez powinienem sam pisać albo dzwonić do niej ale cóż moja dumaa... I pewnego dnia nie odpisałem jej na takiego smsa. Sadziłem ze zadzwoni następnego dnia jak to już bywało kiedyś czy coś jest nie tak czy się gniewam itp. Pomyliłem się nie odzywała się prawie tydzień potem napisała 1 wiadomość , odpowiedziałem dość oschle tylko odpowiadając byłem na nią zły. Kolega poradził mi żebym do niej zadzwonił i po prostu zapytał co u niej bez gadania o uczuciach i wypominania czegokolwiek a potem jak będzie czuła niedosyt to się sama odezwie pierwsza. Tak zrobiłem rozmawialiśmy parę minut ale była na zakupach i musiała kończyć. Nawet normalnie opowiadała co u niej. A dodam ze poszła teraz na 1 rok studiów do Wawy i mamy do siebie 200 km prawie. Nasz staż razem to 2 lata. No i po paru godzinach napisała smsa " Co się stało że zadzwoniłeś ?" Jak sprawdzić czy jej zależy bez mówienia tego wprost i pokazywania jej ze mi zależy bo już sam nie wiem raz mi zależy raz sobie mówię że jest tyle innych bliżej. Co jej odpisać by ja zaciekawić ?

Gość pani swojego losu
Jak sprawdzić czy jej zależy bez mówienia tego wprost i pokazywania jej ze mi zależy bo już sam nie wiem raz mi zależy raz sobie mówię że jest tyle innych bliżej. Co jej odpisać by ja zaciekawić ? Trzeba mówić o takich rzeczach, że ci zależy, a nie udawać obojętności. Nie pomyślałeś ,że skoro ty jej pokazujesz ,że ci nie zależy to i ona nie będzie się wychylać?

Uwierz czasami nie da się wprost, to typ kobiety która uważa że facet nie powinien za dużo mówić o uczuciach, a do tego raczej kinetyczna niż słuchowiec. Bardziej działają na nią czyny nie słowa.

Gość the way is shut ...
a komu ty robisz na złosc? jej czy sobie?

Gość Jennifer Bonnel
Życzę jej dojrzałego faceta, bo Ty to żaden facet, a chłopczyk zaledwie :)