Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręczonatbg

Wesele w restauracji czy wynajesta sala?

Polecane posty

Gość zakręczonatbg

Witam wszystkich, wiem że może ten temat gdzies sie powtarzal lecz pytam o opinie doswiadczonych w tej sprawie. W przyszłym roku planujemy ślub, zastanawiamy sie nad tym czy zrobic w restauracji czy w wynajetej remizie( bardzo piękna) . Liczymy się z kosztami ponieważ jesteśmy w trakcie budowy domu! W restauracji powiedziali nam 120-140 zł za osobe? a planujemy na jakies ok.130 ? Wiem że gdy się robi w lokalu nie ma aż tyle na głowie? Wszystko gotowe, lecz mamy dużo osób ktore by nam pomogły w zorganizowaniu w naszej remizie..... oczywiscie kucharka wynajeta i tak dalej...:) Czy naprawde z reguły wychodzi tansze wesele w wynajetej sali?

Gość nowy biznes na wsi
INO WIEJSKA REMIZA

Gość zakręczonatbg
No ja też jestem jak najbardziej za remiza, bardziej swobodniej dla każdego z gości...:)

My planujemy ślub za ok. 1,5 roku. A wesele będzie na max. 60 osób,bo jestesmy młodzi i nie ma sensu robic wielkiego wesela na 200 osob i zapożyczyc się na poł zycia:) I zapraszac ciotki, kuzynów, których widzielismy moze 3 razy w zyciu:)

Gość zakręczonatbg
Wiesz myśle że jak na taką ilość gości nie za bardzo się opłaca robić szum gdzieś w remizie, wiem bo mój brat też sie nad tym zastanawial a mial ok.80 os (góra) i zrobil w restauracji. Bo dla 60 os. jak piszesz nie oplaca sie psuć głowy tym calym zamieszaniem w wynajetej sali. ale to jest tylko moje zdanie

Gość zakręczonatbg
Dokładnie cię rozumiem:) Moj narzeczony nie za bardzo jest za tym zeby robic w remizie żeby nie obciazac swoich rodzicow itd. na jakie kolwiek przygotowania.... Lecz ja i tak postawie na swoim chocbym miala nie spac tydzien :) i przygotowac wszystko sama:)