Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Piłka chłopaka jakiś dramat :((

Polecane posty

Gość Perełka1990

Cześć mój facet jest dziwny jestem z nim prawie dwa lata On lubi grać w piłkę trenuje mam tego dosyć :/ ciągle się spóźnia po 40 min albo i lepiej nigdy go w niedziele nie ma :/ trzy razy w tygodniu treningi pracuje na dwie zmiany jak się widujemy to zawsze jest noc i posiedzimy w samochodzie i to jest nasze spotkanie bo On twierdzi ze codziennie nie może mi czegoś proponować bo nie jest w stanie :/ale chodzi o to że On wogóle sam z siebie nic to ja muszę wymyślać :/ żeby łaskawie gdzieś mnie zabrał !! ostatnio zaprosił mnie do siebie po czym wrócił ponad 40 inu pózniej z meczu i już nie pojehcaliśmy wyzwałam go :(( popłakałam się powedziałam ze z nim zrywam :/ bo jak mówię jedź swoim samochodem na mecz to nie :/ bo mu szkoda , dałam mu wybór albo ja albo piłka :(( chyba że się zgodzi jeździć swoim :(( mam dosyć tych spóźniej On nic sobie z tego nie robi bo to nie jego wina twierdzi :(( ale jak mówię jedź swoim bo znowu będzie nie porozumienie to on nie :(( powiedziłam że z nim zrywam i żeby się zastanowił co w życiu jest ważne piłka czy kobieta !! nie oddzywam się do niego On piszę ale nic konkretnego :(( co ja mam zrobić ??

Gość Perełka1990
jakieś rady ??

Gość Perełka1990
Proszę napiszcie cos

Gość Perełka1990
Ja juz sama nie wiem co mam o tym myslec :((

Gość Perełka1990
Czekam na wasze odpowiedzi :((

Gość idzdoszkoly
przeczytaj co napisałaś i zrób coś w tym kierunku tępa gówniaro ! , chciałaś piłkarza a teraz płaczesz zdecyduj się !

Gość Perełka1990
nie wyzywaj mnie bo ja nikogo nie wyzywam !! nie pasuje to sapaj z tąd

Gość Perełka1990
TY jestes dramatem !!

z piłką żadna baba nie wygrała ...przykro mi...musisz to zaakceptować , albo się żegnać...:P

Gość Perełka1990
nie był aż taki

Gość Perełka1990
wole się pożegnać tego kwiatu to pół światu

Gość loooooooooooooou
moj tez chodził grać tyle ze w koszykowke, teraz jestesmy juz 8 lat ze soba, 4 po slubie a on dalej chodzi :) wlasnie mam "wolny" wieczor moze pogadajcie o tym i ustalcie ze np raz w tyg w jakis godzinach chodzi grac, np srody wieczorem i soboty do 17 jest na piłce potem i w pozostałe dni czas dla Ciebie Szkoda chlopakowi odbierac jego pasję, moj by pewnie nie poszedl jakbym go prosila zeby zostal ale po co? ciesze sie ze sie chce mu wyjsc z domu, ze ma swoja pasję i ze jest to ruch a nie siedzenie przed kompem, to dla zdrowia tez dobre, ma 30 lat juz wiec dobrze ze sie rusza a nie zaległ na kanapie z pilotem z reku

Gość loooooooooooooou
znajdz sobie tez cos, tak zeby ie odczuwac ze siedzisz w domu a on gdzies tam w Twoim przekonaniu dobrze sie bawi (ale bez Ciebie), ja akurat siedze w domu dzis ;) ale nie przeszkadza mi to akurat dzis, w inne dni dobrze miec jakies zainteresowania, znalezc sobie cos, spotkac sie z kolezankami.. z drugiej strony jesli w ogole sie nie stara, a do tego ta piłka .. to tez bym zostawila takiego chłopa ;)

Gość dokladnie tego kwiatu to pol
swiatu. tylko wyrachowane idiotki tak mowia. nie kochasz, wiec uwolnij go od siebie:D

Gość a wiecie co.
to moze ty tez sie czyms zajmij zamiast narzekac na niego, jesli to jest jego pasja to nie powinnas mu jej odbierac. Postaw sie w jego sytuacji ze ty masz pasje i on ci kaze wybierac miedzy pasja a nim. Co bys zrobila?

Gość Perełka1990
TYlko za nim zaczełam mu wybierać to przez dwa lata kazałam mu się tylko ograniczyć ale On sie nie ogranicztył

Gość x men 33
"nie wyzywaj mnie bo ja nikogo nie wyzywam !" "nie wyzywaj mnie bo ja nikogo nie wyzywam !" A swojego chłopaka to ładnie wyzywać?:) Nie chcę być złośliwy oczywiście. Ciesz się że to tylko piłka i że czas który nie spędza z tobą poświęca pasji, a nie na jakiś dyskotekach i wypadach na piwo. Im będziesz dla niego bardziej wymagająca i będziesz mu stawiać takie warunki i będziesz się dąsać i być ciągle zła na niego. Tym on mniej będzie chciał spędzać z tobą czas. A im bardziej będziesz milsza i wyrozumiała dla niego i docenisz to że on spędza swój wolny czas na piłkę a nie inne pierdoły ja piwo, to tym chętniej będzie poświęcał swój czas i tobie - przynajmniej tyle ile może i chce. A ty musisz mu pokazać że jesteś tego bardziej warta i go do tego zachęcić. Bo niby czemu miałby chcieć spędzać czas ze zrzędą. Chętniej będzie to robił z miłą dziewczyną którą pewnie wcześniej w tobie widział. Stawianie mu warunków nie poskutkowało. A może poskutkować coś odwrotnego i może warto sprawdzić. Ale to zależy od ciebie :)

Gość x men 33
"pózniej z meczu i już nie pojehcaliśmy wyzwałam go" sry, pierwszy cytat miał być taki :)

Gość grucha bez ucha
głupia małolata z fochem...:) w dodatku bez słownika - ty masz 21 lat ?!

Gość Perełka1990
Dobra wasze rady były zbędne dałam rade sama i jest ! ok