Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany

i co teraz???

Polecane posty

Gość zdruzgotany

mam 25lat,z moja dziewczyna jestem od prawie dwoch lat..juz od jakiegos czasu uprawiamy seks..zawsze bylo dobrze nam razem nigdy nie narzekalismy..iestety ostatnio wrocilem do domu dosc wstawiony i mialem straszna ochote na seks,niestety moja dziewczyna widzac mnie w tym stanie nie chciala..wiec wzialem ja sila,praktycznie ja zgwalcilem..po tym incydencie na drugi dzien ona powiedzila mi ze nie wie co dalej z nami bedzie i ze rozwaza wyprowadzke ode mnie!!czuje sie okropnie z tym co zrobilem..co mam zrobic??jak ja przeprosic??

Gość duży mózg mały mały
1 krok w chorobie alkoholowej co masz robić zgwałciłeś kobiete niejesteś godny zaufania a jak bedziesz mężem to bedzie bicie za słona zupe co masz robic nie p;rzepraszaj i idz na leczenie jeśli niejesteś chory to nic nie stracisz a napewno kobieta do ciebie wróci

Gość Alicja w kraiinie czarow
mi samej sie to raz przytrafilo,zgwalcil mnie moj uposledzony sasiad i tez nie mialam odwagi isc z tym na policje

Gość to ja narcyz
ja bym takiego faceta od razu zostawiła.......nie zastanawiając się nad niczym jesteś zboczony czy jak..........gwałciciel z ciebie

Gość zdruzgotany
ale ona nie wyszla z domu odrazu tylko nawet cala noc ze mna spala w jednym lozku...nie wyprowadzila sie jeszcze tylko kazala mi to sobie przemyslec i dac odpowiedz

Gość duży mózg mały mały
hej co tak na niego może facet był po robocie zmęczony 12 h i poszedł sie odpreżyć z kolegami poczuł sie samotny miał na dziwke z hiv iść nie poszedł do swojej kobiety po odrobine blizkość a ta wała to ma "alkoholika sie nie wkurza .

Gość zdruzgotany
ku*wa wiem ze nie powinienem byl tak zrobic,zaluje tego strasznie ale wtedy nie potraflem sie pohamowac

Gość duży mózg mały mały
2 krok to po alkoholu naprawianie sztuczne wszystkiego 3 utrata prawa jazdy 4 ukrywanie picia 5 picie do zdechłego 6 picie bez wzg. na rodzine 7 Śmierć lub kraty

Gość onaonaonaja
Kolego tak się nie robi! Jak wogóle mogłeś. Teraz to tylko na kolana i błagaj o przebaczenie. A najważniejsze nigdy więcej tego nie rób. Jak nie chciała to znaczy, że ne a nie siłą! Zapamiętaj.

Gość duży mózg mały mały
1 skutek alkoholu to powiększanie odwagi kosztem rozumu a zmniejszanie wstydu kosztem braku szacunku

Gość Nitokutas
Bo choooj wcale nie musi być Wielki !!!!!!!! ^ ^ ^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^ Wystarczy tylko że jest długi i gruby :)