Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barney

Badanie przy obecnosci kilku lekarzy Ginekologów(7)

Polecane posty

Gość barney

Witam.Moja żona jest w szpitalu na oddziale ginekologicznym,i dziś mi powiedziała że gdy pielęgniarka zawołała ją na badanie okazało się że było tam aż 7 lekarzy.Wiem że mogła odmówić lecz to nie jest pewnie takie proste gdyż był to moment zaskoczenia dla niej.Zostały złamane wszelkie prawa pacjenta.Dla czego tak tylko dzieje się na oddziale ginekologicznym.Wykorzystywanie swojej władzy.Co o tym sądzicie.Mi aż cisnienie skoczyło jak mi to powiedziala.

Gość wycieńczona mama..............
o żesz kurwa mać 7-ginasów oglądało jej zarośniętą sflaczałą pipkę woooooooooooooooooo to musiał być show

Gość luzzz
A jakie jest prawo, ilu może być lekarzy? No jakoś oni muszą się uczyć, poza tym jak jest atmosfera ok i dobrzy lekarze, nie ma co szukać dziury w całym...

i co jeszcze tylko badali czy wyruchali????????????

To pewnie byli studenci, stażyści. Już widzę jak leci 7 ginekologów oglądać z zachwytem krocze Twojej żony :o Ot, wymyślił.

Gość barney
ALE TAK NIE POWINNO BYĆ.ŻONA MŁODA 32 LATA ATRAKCYJNA I CIEKAWY JESTEM CZY JAK JEST INNA MNIEJ ATRAKCYJNA KOBIETA TO CZY TEŻ TAK?

Gość barney
NIE BYLI TO STAŻYŚCI

ja pierdole 7 fagasów zaglądało jej do cipy

Gość luzzz
a co jej jest?

Gość Orangeee bleee
Ożesz, nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieję ,że nie będę bo ide się położyć za parę dni na ginekologię Słyszałam, że powinno się pacjentkę zapytać o zdanie, ale pewności nie mam. Moja koleżanka tez miała taka sytuację chyba 5 było też nie pytali

Gość gość
Jesteś pewny że to byli studenci bo ja będąc na oddziale ginekologicznym jak i na położnictwie również byłam badana w obecności dużej ilości ginekologów po obchodzie.

To trzeba wylozyc zonie kase i niech prywatnie idzie. Przeciez nie od dzis wiadomo, ze w publicznych szpitalach ludzi traktuja jak sciervo i nawet nie zapytaja o zdanie.

Gość barney
nie pytają na pewno.Miała skrócenie macicy.Teraz jest OK.Jutro powinna wyjść.Jakie to jest poniżenie dla kobiety.

Gość qwertyuui
Tak, to może być naruszenie praw pacjenta. Co to za szpital? Czy to był szpital kliniczny (uniwersytecki)?

i każdy z tych siedmiu lekarzy grzebał jej w cipce ehhh

Gość barney
nie był to szpital uniwersytecki.Zwykły oddział.

siedmiu lekarzy to jak siedmiu krasnoludków a twoja żona jak się nazywa królewna snieżka

Gość gość
Jeśli studenci to powinni się jej spytać o zgodę.

Może to było coś w stylu konsylium lekarskiego?? Może żona jest chora poważnie i nie wiedzą, jak to leczyć albo mają wątpliwości.. ja kiedyś byłam na tzw. kwalifikacjach, gdzie kilku lekarzy ortopedów oglądało po kolei pacjentów i kwalifikowali ich na operacje + duża grupa studentów (ja wśród nich :)), gdzie w sumie na sali było ok. 30 osób, a pacjenci niektórzy musieli rozbierac się do bielizny..

Gość skończcie te głupie komentarze
o grzebaniu jej w ...... Jacy ludzie są wredni potrafią się nabijać z innych !!

Gość skończcie te głupie komentarze
barney.. co się stało że żona miała skróconą macicę ?

ANO JAK KURVA SPOLECZENSTWO DOPUSCILO ZEBY GINEKOLOGAMI BYLI FACECI A NIE TYLKO KOBIETY TO MACIE KURVA ZJEBY, SAMI JESCIE SOBIE WINNI. KTO WIDZIAL 100 LAT TEMU ZEBY FACET W POLOZNIKA CZY GINEKOLOGA SIE BAWIL. TO BYLY KOBIECE ZAJECIE, A TERAZ NADUZYWAJA. DLATEGO TYLKO PRYWATNIE BO UPOKORZA.

Gość qwertyuui
Ustawa o prawach pacjenta i Rzeczniku Praw Pacjenta: Art 22 ust 2. Osoby wykonujące zawód medyczny, inne niż udzielające świadczeń zdrowotnych, uczestniczą przy udzielaniu tych świadczeń tylko wtedy, gdy jest to niezbędne ze względu na rodzaj świadczenia. Uczestnictwo, a także obecność innych osób wymaga zgody pacjenta, a w przypadku pacjenta małoletniego, całkowicie ubezwłasnowolnionego lub niezdolnego do świadomego wyrażenia zgody, jego przedstawiciela ustawowego, i osoby wykonującej zawód medyczny, udzielającej świadczenia zdrowotnego. Zgłoście sprawę do http://www.bpp.gov.pl/

Gość barney
10 chodzi na obchód.Robią co chcą z wami kobiety.Tak nie powinno być i zachowajcie dla siebie głupie komentarze.

Masz rację ,że to nie powinno się zdarzyć, ale po części jesteśmy sami sobie winni jako pacjenci, bo nie znamy własnych praw..

Gość barney
Własnie że nic.Macica się skróciła bez powodu.Czasami tak bywa,Teraz tylko jak wróci to do łóżka i odpoczywać.Jest w 26 tygodniu ciązy.Dostaje tabletki.

Gość głupie prowo
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee