Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez nazwy.

Czy ktoś z was ma może w domu ekspres Tchibo na kapsułki?

Polecane posty

Gość Bez nazwy.

Ma ktoś może ekspres na kapsułki z Tchibo? Jak się spisuje ten system? Czy kawa Tchibo z kapsułek jest smaczna i czy korzystanie z tego rozwiązania jest wygodne?

Gość Bez nazwy.
Chodzi mi o system Cafissimo.

Gość tchiolino;-)
a co bys konkretnie chciala wiedziec? pracuje w tchobo wiec o tym ekspresie wiem bardzo bardzo duzo

Gość Bez nazwy.
Właśnie mi już ktoś odpisał w dziale Gotowanie, dom, ogród, w którym również zamieściłam temat. Chodziło mi o wygodę użytkowania głównie i bezawaryjność. Polecasz jakieś konkretne smaki kapsułek? Poprzednia osoba chwaliła latte.

Gość tchiolino;-)
nie ma latte w kapsulce masz 8 rodzajów kapsułek w 3 kolorach - kolory kapsułek odpowiadaja kolorom przycisków na ekspresie ;-) kazda kawa jest kawa czarna, zamknieta w kapsulce tuz po zmieleniu;-) dopiero spienione mleko za pomoca wbudowanej dyszy pozwoli ci przygotowac cafe latte;-)

Caffe prego! Zobacz temat - Tchibo Cafissimo caffeprego.pl/phpBB3/viewtopic.php?t=3632 - Diese Seite bersetzen 15 Beitrge - 7 Autoren - Letzter Eintrag: 3. Sept. 2009 Ja zakupiłem dwa miesiące temu ten ekspres i jestem z niego super ... na temat spieniania mleka w maszynie tchibo sa dziesiatki skarg na ... dociskamy heblem, naciskamy guzik w kolorze kapsulki (espresso = czarny). ... Jaki ekspres na kapsuły / kapsułki - 15 Beitrge - 6. Sept. 2010 Wybór ekspresu na kapsułki, wady ... - 2 Beitrge - 3. Sept. 2010 Zmiana Gaggia Delizio na Evolution - 9 Beitrge - 19. Jan. 2010 Weitere Ergebnisse von caffeprego.pl Mehr Diskussionsergebnisse

Gość Bez nazwy.
Wiem, że nie ma latte w kapsułce. Chodziło mi ogólnie o latte, tylko tak mi się dziwnie napisało. A który smak/rodzaj kawy z kapsułek polecasz?

Gość Bez nazwy.
Dzięki za namiar Doro. Poczytam sobie.

Gość tchiolino;-)
wiesz nie przepadam za kawa z kapsla, wole z ekspresu cisnieniowego;-) ale jezeli mialabym na upartego pic cafissimo to chyba caffe crema vollmundig, jest to mocniejsza wersja zoltej kapsulki z nutka karmelowa;-) ostatnio dostepna byla edycja limitowana espresso mokka etiophia - bardzo łagodne delikatne espresso z nutką migdałów i granatu - wchodziło mi dośc dobrze;-)

Gość Bez nazwy.
Dzięki. :) Chyba się zdecyduję.