Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka35

mój mąż ma romans

Polecane posty

Witam, Jestem 15 lat po ślubie, mam 14 letnią córkę. Podejrzewam mojego męża o romans z inną kobietą. Od miesiąca wraca do domu tylko, żeby się przebrać i zjeść. Spi po 2-3 godziny na dobę. Wogóle się nie widujemy, bo on wraca do domu jak ja wyjdę do pracy, a wychodzi przed moim przyjściem. A najgorsze jest to, że całą winę zwala na mnie, że krzyczę, że robie awantury, że jestem nie dobra, dlatego tak się zachowuje, bo musi przemyśleć czy jest sens dalej być razem. Parę dni temu znalazłam koszulkę całą w pudrze, zaczęłam grzebać w praniu i okazało się, że takich koszulek jest więcej. Ostatnio nie poszłam do pracy i gdy wrócił po całej nocy podeszłam do niego żeby się przywitać to vpachniał damskimi perfumami. Gdy się spytałam czy ma romans zaprzeczył i powiedział że znowu fantazjuje. Myślę, że ten romans trwa krótko. Jak faceci się zachowują gdy żona ich przyłapie z inną babą?Wracają, czy zostają z tamtą? Myślę, że gdyby był pewny tamtej baby to by odszedł, ale on chce działać na dwa fronty, wrazie jak mu tam nie wyjdzie to wróci do domu i powie że wszystko przemyślał i chce być ze mną. Piszcie swoje doświadczenia. Bardzo kocham mojego męża i nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość kaśka %$*
PROWO Znowu pannie się nudzi idz posprzątac mieszkanie, obiad ugotuj litości...

Gość Stop felatio
I co przemyślałaś to hetero? Najczęściej faceci dostają wylewu i chorób układu krążenie przez żony. Wiecznie macie pretensje, wiecznie problemy. Zatruwacie mężczyźnie szczęśliwe życie. Żaden facet tego nie wytrzymuje. Rujnujesz mużycie i jeszcze się żalisz? Ma facet rację, że nie chce cię oglądać, bo nie ma po co? Dasz mu buzi? NIE!!!!! Znów się będziesz przypierdalać. Dla własnego zdrowia i tego żeby mógł się cieszyć życiem, a nie miał piekło na ziemi, powinien poważnie rozważyć odejście od ciebie. Ja też nie mieszkam z matką mojego dziecka, też wiecznie miała problemy. To jest niesamowity komfort psychiczny i czuję, że mnie nie zabija ta baba. Najpierw poważnie przemyśl sobie jak mu niszczysz życie.

Gość Stop felatio
fghjkfghjklgghg aaah wszyscy faceci to takie sk**wysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza d**a w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure sk**wysyny Skocz z mostu debilko.

Gość week of view
wiesz moze nie powinnas krzyczec na meza, moze to go sklonilo do romansu. ale skoro go kochasz to powinnas walczyc o swoja milosc! zycze powodzenia

Gość kaśka %$*
Babo, czy Ty naprawdę myślisz, że tu sami debile siedzą i nikt nie rozpoznaję Twojego stylu pisana?? Ileż historii można wymyśalć o byciu kochanka, zdradzoną żoną, nieszczęśliwą uwiedzoną??

Gość kaśka %$*
Jeden topik jej zdycha, zakłada nowy. idz do lekarza.

Gość viva!
kogo to obchodzi??? nie ty pierwsza i nie ostatnia-takie zycie:)

Gość Mariola22WWA
Słuchajcie jak chcecie sprawdzić faceta to przeczytajcie jego smsy. Skorzystałam ze strony szpiegsms.tk i w ciągu dosłownie 5 minut miałam wszystkie smsy męża na komputerze. Zarowno, te które wysłał jak i odebrał. Świetna strona, na pewno skorzystam jeszcze nie raz. Serdecznie polecam!

Gość gość
Dobra strona, zeby sobie ZAWIRUSOWAC komputer oraz komorke.

Gość gość
Uwazajcie na takie stronki, potem wszystkie pieniadze wam znikna z konta.