Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrgdsdaa

Mąż- czym Cie ostatnio wkurzył ???

Polecane posty

Gość rrgdsdaa

Zastanawiam sie czy tylko moj mnie wkurza, czy sie czepiam duperel....

Gość pani swojego losu
mnie wkurzył tym ,że dziś wraca do domu :D

Gość the way is shut
mnie nie wkurzył ... my juz sie przestalismy sie kochac wiec nie wkurzamy sie na siebie a szukamy tylko pretekstów do kłotni aby miec swiety spokuj... moj maz dzis idzie z kumplami i "kumplea" do której sie slini i wdzieczy (jest sto razy milszy dla niej niz dla mnie) do pubu i wiesz co ...kibicuje mu aby sie z nia chociaz przylizal ... wystarczy ze juz w inny sposób zycie mi zjebał wiec co za róznica ...tamta równiez paru osoba zycie zjebała wiec pasuja do siebie idealnie po za tym ma wieczór wolny i niech sie ciezy i dobrze bawi :)

Gość the way is shut
po za tym miałam mozliwosc obserwowania jego od paru dobrych lat i widze jak zapuszcza zurawia na młode ładne laski tak dyskretnie (a to jest sto razy wieszke skurwysynstwo niz powiedziec wprost) a pozniej sie wypiera w zywe oczy i klamie... moge wiele opowiedziec jakich swinstw mi narobil...chyba nawet gorszych niz mój były ... a najlepsze jest to ze sama na to pozwolilam :I

Gość the way is shut
tak miłosc jest slepa...i ingoruje sie wiele rzeczy i udaje ze tego nie widzi ... najlepsze jest to ze powieliłam chory układ taki sam jak z moim bylym a tak sie starałam by tego nie było ... mojemu mezowi w tym zajebiscie bo ma laske która przypomina mu jego była i jeszcze corke o tym samym imieniu jak córka tamtej ... fajnie co... nie rozumiem czemu mnie to spotyka :o i czemu ja??!?! :o

Gość the way is shut
nie wiem co mam zrobic :(

Gość kakakie
Tym że się tydzień nie mył, że pije codziennie piwska, że się chamsko odzywa...

Gość mnie wkurzyl tym, ze ostatnio
mielismy razem spędzić wolny dzien aż przyjechala jego siostra i wyciągnęła go w góry :o Ja nie mogłam iść bo chora byłam a ten pojechal z nia i jej mezem a ja zostalam sama, zwyzywalam go i kazałam spierdalac :o ale jak pojechał i zaczęłam się o niego martwić czy w ogóle wróci to od razu mi przeszło :p Przyjechał po 2 godzinach twierdząc, że spieszył się do mnie :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
mnie wkurzył, bo zrobiłam mu megazajebistego loda w 3 minuty doszedł, a on sie niczym nie odwdzięczył, nie chce robić mi minety i uważa ze to jest ok. chyba myśli ze mam orgazm od robienia mu loda ale już sie przyzwyczaiłam, więc nawet sie specjalnie nie gniewałam, tylko mu życzeń dziś nie złożyłam, w dupie mam takie święto

Mnie wkurza jego cała osoba - wczoraj sie wkurzyłam za to ze ma sie za pępek świata. Nie liczy sie z uczuciami innych, nie ma ani krzty empatii. Nie pomaga mi w domu,przy dzieciach a do tego jeszcze nie szanuje mojej pracy. powinnam sie rozwiesc :)

Gość the way is shut
"mnie wkurzył, bo zrobiłam mu megazaj**istego loda w 3 minuty doszedł, a on sie niczym nie odwdzięczył, nie chce robić mi minety i uważa ze to jest ok. chyba myśli ze mam orgazm od robienia mu loda" mój tak robi i wymaga ode mnie ze ja tez "obsłuze" ...nikt mu kurwa nie karze tego robic sam z ryjem leci

Gość to po jaka cholere z nim
jesteś sie pytam ?? albo kopnij w dooope. albo sie nie uzalaj

Gość the way is shut
moj tez powinien sie ze mna rozwiesc i odejsc ode mnie

Gość the way is shut
"nie chce robić mi minety i uważa ze to jest ok. chyba myśli ze mam orgazm od robienia mu loda"" idz dla innego nich ci zrobi skoro to takie wazne dla ciebie

Gość seszylek
mnie wkurzył ze porosiłam go aby przywiózł mi słoiczek koncentratu chiałam dzien wczesniej zrobic obiad. Dostał od kolegi telefon aby mu pomóc meble skrecać. rzed wyjsciem ponownie poprosiłam o ten zakup obiecał ze dług nie bedzie. Wrócił w nocy podpity bez zakupów i zdziwiony ze sie czepiam. Dla niego to pierdoła a dla mnie za tym słoiczkiem kryje się wszystko :szacunek, pamiec o mnie, wsparcie, empatia, pomoc :(

Gość the way is shut
nie ma to jak szantaz emocjonlany "zrobie ci dobrze ale abys ty mi pozniej zrobiła" po tym mozna poznac co dla faceta jest wazne ty czy jego przyjemnosci

Gość onkaonline
no osłabiaja mnie takie laski "moj tez powinien sie ze mna rozwiesc i odejsc ode mnie" a ty oczywiscie jestes "niepełnosprawna" i nie mozesz odejść, tylko czekasz aż cie zostawi i uzlasz sie nad swym losem ... wiesz ... głupich sie nie żałuje ... i mnie cie nie żal, na co sie godzisz to masz !!

Gość klaustrofobiczna_jazda
tak mocno mnie to nie wkurza, żeby iść do innego było pytanie co cie wkurzyło, to napisałam, NIE pytam sie : co robić?

Gość the way is shut
"a ty oczywiscie jestes "niepełnosprawna" i nie mozesz odejść, tylko czekasz aż cie zostawi i uzlasz sie nad swym losem ..." tak to on musi podjac te decyzje i wziasc za nia odpowiedzialnosc a nie ja.... czemu kurwa mac nie dosc ze mi zycie zjebał robiac mnie na była i jej dziecko to jeszcze ja mam podejmosc za chuja decyzje? co? niech bierze na siebie to co zrobil a nie ja !!!!!!!!!!!!!

Gość the way is shut
ale chyba tak zrobie.... musze poczytac dowiedziec sie i zalbo odejde albo go wywale z domu...tak czy inaczej innego rozwiazanie nie widze...albo on albo ja

Gość the way is shut
ogolnie zauwazyłam od dłuzszego czasu ze kompletnie nie ejst zazdrosny, jest nieobecny a co za tym idzie ja tez przestałam sie starac i mi wisi i powiewa co on tam sobie bedzie dszis robic...moze nawet wyruchac całe stado kelenerk na barze3 :) o dziwo jest mi z tym dobrze ale to ja od niego dostałam ...obojetnosc

Gość onkaonline
no to jak jestes jamochłonem , to zyj sobie dalej w tym swoim piekiełku i nie użalaj sie no rece opadaja, jak sie czyta takią pisanine bezmózgich istot

Gość Ja_Smutna
Mnie wkurzył tym, że ciągle pier**** że mój były jest dla mnie wyjątkowy...:/ to wogóle nie prawda. Kocham mojego męża nad życie!!!!! dodoam że od 6 la t zero kontaktu z byłym..... ale jak ku*** grochem o ścianę.. wczoraj znou... dziś mam przez niego doła... kłotnia - potem przeprosiny.... Kłotnia i znowu przeprosiny... i tak w kółko.... żal......