Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa......:D

Moje pierwsze spotkanie z teściami...wasze przeżycia :)

Polecane posty

Pamiętam swoje pierwsze spotkanie z teściami...wszyscy byli skrępowani,rozmowa się nie kleiła...:(Może dlatego że mój mąż postawił nas wszystkich przed faktem.Prosiłam go kilka miesięcy żeby mnie przedstawił rodzicom ale on jakoś tego unikał aż w końcu pewnego popołudnia przyjechał po mnie i powiedział że zabiera mnie do rodziców a do nich zadzwonił że mnie przywozi.Byłam totalnie nie przygotowana na to ale pojechałam bo jak sie w końcu na to zdobył to musiałam to wykorzystać Oni też byli zaskoczeni sytuacją.Rozmowa totalnie sie nie kleiła ale w końcu się poznaliśmy.Zaprosili mnie na niedziele na obiad i wtedy już było troche lepiej:) .Teraz jesteśmy sześć lat po ślubie a z teściową mogę porozmawiać niemal o wszystkim;)

up

Gość ))))))haneczka((((((((
Ja ze swoją teściową od razu złapałam kontakt.Pierwszy raz się widziałyśmy a nagadać się nie mogłyśmy.Super kobieta.Mąż(wtedy jeszcze chłopak) był zachwycony:) Z teściem trochę gorzej ale to pewnie dla tego że ma głupi charakter.Niby chce dobrze a zawsze coś nagada głupiego.I ma strasznie wzniosły głos.Mały się go boi bo jak zacznie gadać to na pół miasta go słychać nie wspomnę jak krzyczy.