Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynosi123

Zwiazek z Latynosem.. czy to ma jakas przyszlosc?

Polecane posty

Gość Zawiedziona27
Hej , mieszkam od prawie 7 lat w Meksyku , jestem po rozwodzie z meksykaninem, tak jak piszecie , sami koledzy i kolezanki , piekne slowka i obietnice, seks super , ale tez szybko jakos sie ta namietnosc wypala. Teraz jestem w zwiazku tez z meksykaninem, mieszkamy razem od 8 miesiecy, bardzo malo seksu, „on zawsze ma racje” i chce robic co tylko dusza zapragnie nie zwazajac , ze jest w zwiazku. Ciagle jakies kolezanki i byle partnerki przewijaja sie przez telefon i w jego rozmowach ze mna, wczoraj zdal sie na szczerosc, ze on nie potrafi byc tylko z jedna partnerka seksualnie, nie bedzie wierny , kocha mnie bardzo i nie chce skrzywdzic, dlatego pozostawia mi decyzje. Czy potrafie to zaakceptowac czy kazdy w swoja strone. Oczywiscie jestem wdzieczna za szczerosc, ale Jestem w szoku, jakby nie mogl na poczatku zwiazku o tym powiedziec i nie brnac w ta farse. Trzymajcie sie z daleka od latynosow, to bajkopisarze, zdrada to normalna rzecz , hierarchia priorytetow nie do zaakceptowania dla Polki. Ja niedlugo wracam do kraju, wole byc sama niz pozwolic komus ze siebie robic glupia.

Gość gość
To nie zawsze jest tak . Chociaz cos w tym jest ze jak pryjezdzasz do stanow, to wszystkie kolezanki ostrzegaja cie przed meksykami. Ja mysle ze krwi nie warto miesiace, ale znam calkiem nie zle jedno malzenstwo Polska/mexykanskie. Wasz wybor

Gość gość
Od jakiś 3/4 miesiecy piszę z facetem z Kostaryki ale mieszka w NY. Piszę z nim w celu nauczenia sie jezyka. Jest przystojny i faktycznie czarujący, jestem uważna bo idę za stereotypami . Piszę nam się świetnie, często o nim myślę, wysyła mi video, ale i tak mu nie ufam, ale mimo to jest jakas chemia.

Gość Marina

Ja jestem z Peruwiańczykiem od 5 lat i mamy trójkę dzieci jedno 4 lata i 2.5 letnie bliźniaki. Tak sie złożyło że w miesiąc po znajomości zawszkam w ciążę. 

Gość gosc
Dnia Friday, September 30, 2011 o 13:58, Gość latynosi123 napisał:

Poznalam pewnego Brazylijczyka, spotykamy sie i czujemy sie super w swoim towarzystwie, widac ze przyciagamy sie do siebie jezeli chodzi o strone seksualna. Uwielbiam go, on podobno czuje to samo. Ale... Tyle sie naczytalam o tych Latynosach, kolezanka mi naopowiadala,ze oni tylko zaliczaja kolejne dziewczyny, zdradzaja zony, swoje dziewczyny. I tu zaczyna sie problem, bo ja nie szukam przygody, mam dziecko, chce sie ustatkowac. On opowiadal mi,ze chodzil na imprezy odkad byl nastolatkiem i ma juz tego dosc, ze nie chce sie obudzic za pare lat jako singiel ze chce wiesc spokojne zycie, ze niegdy nie zrobi czegos czego ja nie bede chciala i zawsze bedzie mnie szanowal...Ale tez wspomnial ze nie moze niczego obiecac bo nie wiadomo co przyszlosc przyniesie. Ale moze to tylko slowa, moze mowi tak kazdej- przyznam sie szczerze-nie ufam facetom, bynajmniej nie na poczatku znajomosci. Dajmy na to,ze jest on w tej wiekszosci facetow co maja duzo kobiet - czy warto jest poswiecic czas zeby sie o tym przekonac czy lepiej przerzucic sie na Polaka;)??? Macie jakeis doswiadczenie ??

cwaniaczek