Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingeborg z domu Jana

Nigdy wiecej nie kupie córce butów z miekkim zapiętkiem

Polecane posty

ładne, ładnie się prezentują, fajne, cena bardzo przystępna ale... własnie nie mają zapiętka. Masakra. Założyłam córce i co??? I staw skokowy nieusztywniony, noga się wykoślawia, porażka. Nie było warto. Zawsze kupowałam buty bartka, memo itp, dobre, ze skóry z usztywnionym zapiętki em, zginające się pod palcami, a teraz mnie podkusiło na tańsze i wydane pieniądze w błoto. I nikt mi nie powie że dziecko do 3rż ma miec buty bez usztywnionego zapiętka!!!!

Gość whoever...
wiekszosc ortopedow ci to powie czasy butow ze sztywnym zapietkiem juz mineły:O

a nie minęły, bo nawet w telewizji o tym trąbia, tzn. o sztywniejszym, a nie twardym, a to różnica

whoever.. - załóż 2 latce but bez zapiętka a zobaczysz jak bedzie chodziła...nie mówię o sztywnym a usztywnionym, !!!!

no właśnie ja kupuje z bartka i jak narazie jest ok z nogami późnije będę eksperymentowała z tańszymi, ale teraz jeszcze nie

Gość lustereczko lustereczko
moja 2 latka ma buty i z twardym zapietkiem i z miekkim i bez zapietka tez..w kazdych chodzi jednakowo,nie wykrzywa nogi...wiec nie robcie afery:O

Gość jsnaj
Ja też kupiłam raz sandałki emel. Och jaka skórka miękka ach i och. Dziecko tak krzywiło stopy, że aż do ortopedy poszliśmy. Diagnoza-dziecko zdrowe, buty do kosza. Kupić ze sztywnyą piętką. Kupujemy od tamtej pory Superfity i dziecko śmiga jak należy.

Gość wiedźma VX
popieram, na butach się nie oszczędza a te miekkie do kosza a nie dla dziecka !