Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa czy któraś tak ma

pytanie do podobnych dziewczyn

Polecane posty

Gość the way is shut
zle napisałam miało byc : i to jest pelnie... dwoje ludzi te same cele, priorytey i wymagania ... równorzednosc

Gość klinkier
nie odrzuciła mnie żadna piękność, to nic osobistego, po prostu sa takie zarozumiałe ślicznoty, zwykle dośc puste i bez zainteresowan, opócz zakupów i kosmetyków i jest to faktem.

Gość the way is shut
"nie odrzuciła mnie żadna piękność, to nic osobistego, po prostu sa takie zarozumiałe ślicznoty, zwykle dośc puste i bez zainteresowan, opócz zakupów i kosmetyków i jest to faktem." ja jakie ty masz zainteresowania?

Gość the way is shut
zakupy i kosmetyki to dosc kobiece zainteresowania , ma sie nie muc smierdziec i byc babochłopem aby nie wyszla na pusta? chyba juz wiem dlaczego wy sie przestaliscie myc chłopaki ...robicie nam na złosci :P bo nie chceci byc "puści" :P

Gość klinkier
a czy to, że ja mam jakieś zainteresowania albo że ich nie mam, jakoś zmieni ten fakt, ze są ślicznoty z pustką w głowie ?

Gość the way is shut
----> klinkier a ty nie robisz zakupów? myjesz sie? urzywasz kosmetówk dla facetów czy smierdzisz i jestes brudasem? najlepiej zanegowac zamisat zaakceptowac ze kobiety tak maja ze lubia sie myc i lubia kosmetyki a zakupy poprawiaja im humor tak jak facetom poprawia humor ich "facetowskie" zachowanie :P

Gość the way is shut
"jakoś zmieni ten fakt, ze są ślicznoty z pustką w głowie ?" a skad wiesz? gadałes jakas poznałes blizej jakas czy oceniasz je tylko dlatego ze robia zakupy?

Gość the way is shut
czym sie intersujesz klinkier ?

Gość klinkier
nie zrozumiała mnie Dełej, piszę tylko, ze one nie mają w głowie NIC INNEGO oprócz zakupów i kosmetyków, więc w tym sensie zadzierają nosa- liczy sie tylko jak ona wygląda i jak prezentuje sie jej uroda, nie liczy sie druga osoba, uczucia w związku, nie kochają nikogo opócz swojego odbicia w lustrze ą też takie dziewczyny.

Gość the way is shut
"więc w tym sensie zadzierają nosa- liczy sie tylko jak ona wygląda i jak prezentuje sie jej uroda, nie liczy sie druga osoba, uczucia w związku, nie kochają nikogo opócz swojego odbicia" skad wiesz? znasz je? poznales je blizej? byłes z jakas w zwiazku aby to ocenic i sie wypowiadac i szykanowac je? :)

Gość the way is shut
zadnej z nich nie kochałes bo masz je za gówna z góry wiec nie licz na to ze jakas "pusta" spojrzy na ciebie laskawym wzrokiem... nie wiem czy ty bys patrzyl i nie zadzierał nos jesli jakies laski na których ci kompletnie nie zalezy i uwazasz za głopie miały cie za gówno

Gość klinkier
wię nie ma takich ślicznych panienek, które cały dzień pierdolą tylko o tym jak sie ubrać i czym buźkę wysmarować ? ty wiesz, że takie nie istnieją, bo znasz wszystkie i wszystkie są w środku uduchowione ? :-)