Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkaaaaaaaaaa

nie mam jak wyjść z domu

Polecane posty

Gość matkaaaaaaaaaa

ja chora dziecko chore mąż wyjechał jutro wróci a mnie przydałoby się śmieci wyrzucić skoczyć do sklepu ehhh takie to uwiązanie

i w związku z tym ? nie masz rodziny,a na co jestescie chorzy ze wyjsc nie mozesz ? mi lekarz kazal z zapaleniem oskrzeli u syna wychodzic nawet !

Gość pod biedrona
masz siłe pisac na forum to i wyskocz do sklepu..........prawdziwa choroba nie pozwala nawet na dojscie do wc a co dopiero na pierdoleniu na cafe...

Gość boze drogi
nie moge no znowu narzekanie, jestem cały dzien sama z dzieckiem 14 miesiecy wiadomo mam nieraz leniwe dni ze nic sie nie chce ale tak wszystko zrobie wypiore, zrobie zakupy ugotuje posprzatam pobawie sie z dzieckiem. wychodze z nim codziennie mimo ze makatar czy gardło, przeciez nie ma rzonicy temperatury 20 stopni, przeciez to są same zalety swieze powietrze, spacer ruch, kontakt z ludzmi no a jak ch....ra musze gdzies wyjsc to wychodze i załatwiam przecieznie robie dziecku krzywde........zreszta jak ktos ma głowe na karku i chce cos zrobic to zrobi a nie jeczy

Gość teosia
saleminka, z ciebie jest takie zlosliwe, zgorzkniale babsko,ze az mi cie zal:O

Gość tha tha tha
do "boze drogi"..i co sadzisz,ze pomoglas autorce tym dennym postem? pochwalilas sie jaka to niezwykle ogarnieta jestes? załosna krowo,maz ci chyba dobrze nie robi,ze przylazisz tu i plujesz jadem na kilometr!!

Gość hmm*hmm*
Mi lekarz powiedzial ze jak dziecko nie ma goraczki to mozna wychodzic na spacery a nawet zaleca:))wiec jak twoje nie ma to spokojnie mozesz wyjsc;)