Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soso245

INTERETOWA ZNAJOMOŚĆ

Polecane posty

Gość soso245

Chciałabym was przestrzec przed facetem który wchodzi na portale internetowe i podrywa kobiety. Ów pasożyt tak go nazwijmy :) udaje że jest sam ma 36 lat mieszka i pracuje w Niemczech ale chce wrócić do Polski jak najbardziej. I na tym prawda się kończy a zaczyna się kłamstwo wszech czasów. Okazuje się powiem że po dłuższym poznaniu facet jakby się do ciebie przykleja. Poznaje cię w wpasowuje się do ciebie tak że wydaje ci się że to właśnie on.Oczywiście opowiada o sowim złamanym życiu a tobie jest jego żal i się litujesz więc rozmawiasz dalej. Nim się zorientujesz face wie o tobie wiele a ty zostajesz jakby jego emocjonalnym więźniem.Po miesiącu, dwóch kontakt się urywa, nie wiesz co się dzieje, myślisz może coś mu się stało. Po czym zaczynasz szukać i co się okazuje. Że pan ma kilka kont na gg, scypa i innych komunikatorach, maile to nie ten co trzeba a kont na portalach interesowanych ma tyle że szkoda mówić i jest na nich tylko przez 24 h. aby nikt inny go nie znalazł. I tu się pan pomylił bo znalazły się osoby które szukały i znalazły :) Pan podaje nick avayath. Także kobitki uważajcie na tego uwodziciela wszystko co możne wam zaoferować to gigabajtowe bzdury i nic poza tym.

Soso245, Aktualnie avayath pisze do mnie. Znamy się dzień dopiero a już mnie prawie kocha i wszystko się zgadza co piszesz :Niemcy, chce wrócić do Polski, pisze wiersze etc..... Proszę odezwij się do mnie i napisz co tak naprawdę Ci zrobił, co się stało ? Może zwyczajnie się nie dogadaliście. Będę wdzięczna za szybki odzew. Bo ma on inne kobiety również na portalu i nie wiem czy nie warto ich również ostrzec. beaucoup

twoja inteligencja mnie poraża ..... jak nie masz nic do powiedzenia to się nie odzywaj jesteś facetem bardzo bystrym czy blondynka z przemysleniami ?

Gość soso245
daj sobie z nim spokój, sprawdziłam go na tyle aby wiedzieć że to frajer i tchórz... faceta prześwietliłam i mówię ci nie warto... jeśli siedzi w Saarbrucken to niech tam zostanie....

Gość soso245
pozdrów go od soso będzie wiedział że to ja, powiedz ze ma pozdrowienia od dziewczyny z abw....