Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa ewki zna

BABY CZY JUŻ PRZESTAŁYSCIE DBAĆ O SIEBIE?????

Polecane posty

Gość ytrrttr
nie mam, poprostu do brzydko wyglada z jasnymi wlosami, lepiej z ciemnymi

Gość chyba tooooo
Hahhahaha baby, jak Was czytam to hahahha pekam ze smiechu. Same idealy chodzace tu siedza, a na ulicy strach patrzec. Takie zawsze zadbane jestescie tak ?????// Hahahhaa już to widzę. Jedna tutaj szczerze napisła, że jak się nie jest w zwiazku to można czasem se odpuścić ogolenie np a Wy sie staiwacie jak idiotki jakieś, a same brudne i zapuszczone pewnie jesteście !!!! Obłudne, fałszywe babska.

Gość ytrrttr
no, ale skoro uwazasz ze to fajnie wyglada to Twoja sprawa 🖐️ my zdjecia tez widzimy

a ty peniola golisz mądralo?? pewnie nie ,bo brzuch piwny nie pozwala dojrzeć

brookie nie wiem :D caly czas jest w piekarniku :D w ciemnych wygladam staro.. juz raz zafarbowalam i przez rok schodzilam do swojego koloru nigdy wiecej ich nie zafarbuje na ciemny kolor

dbać o siebie trzeba przez cały rok, niestety włosy na nogach zimą nie rosną wolniej;)

ta miła ma pięty z betonu ,bo mąż tam nie zagląda, bo jak stoi to mąz nie widzi ,co za kretynka

Gość dfghjkcghjkl
Niestety zgdodze sie z autorka postu.Wiele kobiet jest zaniedabnych i nie wiem czy to wynika z niecheci czy z niedbalstwa.Na ulicach Polski sa kobiety albi zaniedbane albo bardzo zadbane .Zadbancyh kobiet nie widac

ytrrttr no, ale skoro uwazasz ze to fajnie wyglada to Twoja sprawa my zdjecia tez widzimy bozia mnie taka stworzyla wiec chyba wiedziala co robi :D a takich ja ja jest malo na swiecie, bo albo sa ciemne blondyny z brazowymi oczami, albo brunetki z brazowymi, jasen blondynki przewaznie maja oczy niebieskie - jestem unikatowa :D

Gość polllloop
afki to piczki

Gość grube nogi mam
czemu sie czepiacie Tej Milej??? ie każdy ma czas, ochote i potrzebe mieć cipke na zero i nogi też. Ja np. nie popadne w depresje, jak mam 2mm wlosy na nogach, a jak nie mam po co, to zdarza mi sie nie ogolic i co? Nie mowie o higienie - to jest podstawa niezależnie od zwiazku z kims - myc sie trzeba bezapelacyjnie, golenie pach to tez kwestia higieny, bo niegolone śmierdzą. Ale nogi? to już kwestia estetyki. Jak mi nie przeszkadzaja odrosty na nogach, a nikt ich nie ogląda, to po co golic? Ale tak sie składa, że to robie, dla faceta, bo chce byc piekna dla niego. Nie interesuje mnie zdanie innych mezczyzn i kobiet. Nie maluje sie po to, by inne laski cos sobie myslały lub nie, by inni faceci sie ogladali (mam swojego i innych nie potrzebuje), tylko by moj mąż widzial mnie zawsze piękną.

Gość ewa ewki zna
w pracy widuje takie zaniedbane ,dlatego pytam ,bo próbuje pojac ,a nie moge ,choc pragnę

Gość wertupa
czepimy sie ,bo głopia jest

Gość frewwwwoppp
to pewnie miła pod pseudonimem sie broni idiotka

Gość sdfsdfsdfdfdf
lady love jestes ladna ale nie piekna. masz bardzo duze czolo i szeroka ulozone oczy jak u kosmity

Gość grube nogi mam
akurat nie zgadłaś. Możesz sobie zobaczyc moje wypowiedzi na wielu innych topikach. Myslcie, że to jakies odosobnione myslenie? Ja mam kolezanke, która w ogole nie goli nog. Ma jasne wlosy, nie rzucaja sie az tak w oczy, facetowi nie przeszkadza - to po co ma sie meczyc? Znam dziewczyne, ktora nie maluje w ogole paznokcie, bo nie ma takiej potrzeby. Znam inną, ktora sie w ogole nie maluje, bo jej to zwisa. Kazda kobieta musi sie dopieszczac jak pies na wystawie? Jeszcze przylepcie se do twarzy karteczki "zdesperowana, wex mnie, błagam"

Gość takazwykłajaaaaa
a ja dbam o siebie, jak muszę. Tzn. nie znoszę tego całego balsamowania się, golenia, malowania paznokci. Nie lubię tego >< Do balsamu sie zmuszam raz na kilka dni, żeby nie mieć suchej skóry. Brac prysznica też nie lubię, ale lubię być czysta i umyta - więc przeboleje jakoś te 10 minut :-) Golić się nie zamierzam - w miejscach intymnych tylko przycinam wloski, żeby nie przeszkadzały w higienie, nóg nie gole, bo je rzadko pokazuje (latem niestety muszę). Na pachy zrobilam sobie laser, żeby się nie męczyć z tym badziewiem, ale efekty są średnie i itak musze się golić. Natomiast zupełnie nie przeszkadza mi, że mam "betonowe pięty". Nikt moich stop nie widzi (nie nosze odkrytych butow, rajstop itp), nie chce mi sie scierac pięt, a skoro mam czyste nogi, to czego chcieć więcej? wlosy wiażę w zwykły kucyk, nie lubię sie bawic w ich ukąłdanie, nawet suszyć nie lubie, a mam długie (nie zetnę, bo z krótkimi więcej jest roboty niestety). Taka już jestem dziwna, nie interesuja mnie takie babskie sprawy - nosze sportowe buty i ubrania, mam jedną torebkę od 5 lat, nie maluje się. Biore prysznic raz dziennie, rano i po potrzebach sie podmywam, czego chciec więcej?

Gość SMARTONE
lady-chyba ci szybko wlosy rosna? jakies dlugie sie wydaja;) ale masz delikatne,wiec powiecz nie wypadaja ci,latwo ci bylo zapuscic do takiej dlugosci? pozatym troche kosmitka,ale ladna i ciekawa,zapamietywalna uroda:)