Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matchperfectionn

Jak poznajecie facetów?

Polecane posty

Gość matchperfectionn

Jesteście wesole,rozgadane i ladne czy wrecz przeciwnie? Albo , czy jestescie ladne a niesmiale i ciche i nikt nie zagaduje? Jest tylu facetow,a do mnie ani w realu ani chocby przez neta od lat nikt nie napisal!! Chyba czymś odstraszam ludzi mimo że jestem wesołą, uśmiechniętą optymistką,raczej gadułą niż cichą osobą,jaką bylam kiedys.ale widze ze nawet w nowych warunkach nic sie nie zmienilo.Doslownie jestem powietrzem dla facetow!! Kilka razy w desperacji pytalam co o mnie sądzą i w rzeczywistosci i w necie. Nie uslyszalam niczego negatywnego... Więc o co chodzi? Czemu jeden ma mieć szczęście a drugi nie?!

Gość Spodniarz345
A ile masz lat i w jakim rejonie mieszkasz?

Gość matchperfectionn
pśp to powiedz bo taki ogolnik to tam wiesz

Jestem rozgadana, uśmiechnięta, ale nikt do mnie nie zagaduje. Facetów poznaję z reguły na imprezach i grono moich kumpli sie powiększa, a ja jak byłam sama, tak nadal jestem.

Gość matchperfectionn
no to dobrze ze chociasz masz kumpli,bedzie Ci latwiej poznac. a ja chyba nawet na kolezanke sie nie nadaje:o

Gość matchperfectionn
upppppppppp

Ja się nie nadaję na dziewczynę, więc mam kumpli. W większości są zajęci, część zaobrączkowana, a ja nigdy nie byłam na żadnej randce, chociaż się zbliżam do ćwierćwiecza.

Krombkamp - niczego nie przejmuję, odpowiadam na pytania autorki. Chyba na tym polega rozmowa, nie? Levviatan - nie wiem i nie chcę wiedzieć czemu. Jeszcze bym się załamała. A tak, nie mam problemu.

Rhovannion -> zdjęcia w stopce ci nie działają ;) i może po prostu zacznij sama podrywać? :P

Oj, rozmowa polega dokladnie na czyms innym, taka rozmowa, ktorej nie chce sie przerwac i ktorej wypatruje sie z utesknieniem. Czesto zdarza sie Tobie w taki sposob rozmawiac?

Rhovannion -> skoro czekanie nic nie dało to może jednak? ;) no chyba ze zagadasz do jakiegoś z kafe co blisko ciebie mieszka :P

zawsze przypadkowo, bo tych których sobie upatrzę w większości przypadków na przedstawieniu się kończy :O

Wiesz, już wolę być sama niż wyjść na idiotkę. Jak jakiś facet się zainteresuje, to sam zagada. Skoro żaden tego nie robi, to znaczy, że nie są zainteresowani i tyle w temacie. Po co się narzucać? Znajdzie się ktoś, będzie ok, nie znajdzie się - też nie będę płakać.

Rhovannion - a niby czemu masz wyjść na idiotkę zagadując do faceta który ci się spodoba?

Bo faceci, którzy mi się podobają mają piękne, wysokie, szczupłe dziewczyny i nie są zainteresowani kimś takim jak ja. Co ja mówię, mną nie są zainteresowani nawet ci, którzy moim zdaniem są nieatrakcyjni. Wolę być sama, niż żebrać o zainteresowanie.

Gość matchperfectionn
rhovannion mądrze mowisz,wiec dziwie sie czemu nikogo nie masz...znam sporo osob Twojego typu(wygląd i osobowość) ktore sa zajęte... moze facetow oniesmielasz urodą?

matchperfectionn - to bardzo miłe, co piszesz, ale raczej tak nie jest. No cóż, trzeba się z tym pogodzić i żyć dalej. Nie brakuje mi jakoś specjalnie związku, bo nigdy w żadnym nie byłam. Znam tylko minusy, z opowieści koleżanek i znajomych,o plusach nie mam pojęcia. O wiele łatwiej mi żyć bez partnera, kiedy nie wiem jak by to było z nim :)

to podeślij na maila ;) bo sprawdzać co chwile czy już serwery działają to prędzej któreś z nas odejdzie od kompa :P

Gość hbhbdsv
Rhovannion jesteś stuknięta. Po prostu. Każdy temat przejmujesz i co najwyżej too gadasz z innymi a nie z autorką. Przykre i bezczelne jest twoje zachowanie, zostałaś zgłoszona tam gdzie byc powinnas juz dawno.Jak uda Ci sie jeszcze zostac na tym forum to zaloz swoj temat i tam pisz swoje zale, czlowieku depresjo :o:O:o

Gość fajnych mamy studętów
haha fajnie jej przygadałaś :classic_cool:

Gość doopa z troopa
Levviatan ty nie podrywaj kobiet na kafe :o przecież już wszyscy wiemy, że jesteś kobietą:o przestań się Anka bawić :o