Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmmbmbmbmb

trafiłam na taką wypowiedź faceta i sie załamałam...

Polecane posty

Gość mbmmbmbmbmb

"strasznie przejebane jest nie ruchac i "byc porzadnym" dupy oraz cioty (kolesie, ktorych poziom testosteronu jest znacznie ponizej poziomu wiekszosci facetow) beda utrzymywac, ze wlasnie "zwyklosc" jest norma! ALE kurwa skad oni maja to wiedziec? Nigdy nie czuli, ze chuj im zaraz urwie podbrzusze, bo akurat zobaczyles ladna laskem, nigdy nie poczuli dreszczu emocji, gdy trzymajac za reke swoja kobiete mylisz jak jej kolezanka siorbie Ci pale, nigdy nie mysleli jakby bylo zajebiscie wlasnie ruchac w dupe dopiero co spotkana dziewczyne! I niestety tak po prostu jest, ze nam sie chce ruchac cokolwiek! I wiele wysilku kosztuje bycie porzadnym! Ile wysilku kosztuje niesprawianie przykrosci kobiecie ktora kochamy! I nie jestesmy doceniani czestokroc za zwykly fakt bycia uczciwym! BO TO JEST NORMALNE! A gowno!" (Ja tam doceniam uczciwość.Nie chciałabym mieć faceta który by sie męczył ze mną bo by musiał sie kontrolować a dla niego to wysiłek i cierpienie.) ...czy naprawde wiekszosc facetow tak ma? :O mysli chujem? to jest strasznie przerąbane...dla nich i dla nas kobiet jeszcze bardziej.

Gość mbmmbmbmbmb
i dlaczego niby jak ktoś ma mniej tego testosteronu to od razu ciota...bo ktoś ma wiecej uczuć mniej agresji i prymitywnej chuci? to przecież b.dobrze...

Gość matka powiedziałaby:
kurwa twoja mać! nie zmienisz facetów.

Gość mbmmbmbmbmb
ale przecież ja nie zamierzam ich zmieniać.Chyba energii by mi na to nie starczyło ani czasu...taka Syzyfowa praca

Gość mbmmbmbmbmb
gdy trzymajac za reke swoja kobiete mylisz jak jej kolezanka siorbie Ci pale - to jest kurwa najgorsze :O:O:O no w pizdu.....biedna kobieta

Gość a dla kogo....
to nie facet tylko jakis OBLESNY RUCHACZ hahaha, nie martw sie, nie kazdy jest taki, a poza tym widac ze to jakis cham i prostak bez zadnej szkoly :)

Gość mbmmbmbmbmb
przekleństwa mnie nie rażą same w sobie,sama jak widać jak sie oburze to klnę,ale jednak takie wulgarne mówienie i prymitywne myślenie o seksie mnie poraża..siorbanie pały..samo siorbanie to obleśne słowo w tym przypadku,mnie kojarzy sie z siorbaniem nosem albo siorbaniem zupy :O

oni wszyscy tak myślą. po cichutku.

Gość m,nbvbn
nie mam bladego pojęcia o jaki chooj Ci chodzi...co za idiota

Gość mbmmbmbmbmb
a ja raczej widze,ze ci 40latkowie to maja ochote jeszcze dymać.Tyle że nie swoje żony :(

Gość ht4h4h
nie martw sie:) to debil nie mowie ze sa lepisi ale podobno kilku wiernych jest i normmalnych

mówiłam?

Gość mbmmbmbmbmb
Nie wątpie,że to debil.

Gość mbmmbmbmbmb
Levviatan - a uważasz się za ciotę? :P ale właśnie takich odp. potrzebuje,bo pomaranczki to nie wiadomo czy kobiety czy faceci...

ciotę? to czy się jest mężczyzną czy ciotą nie mierzy się w ilości "zaliczonych" kobiet.

Gość mbmmbmbmbmb
wiem :) Dobrze,że są tacy jak Ty jeszcze.Twoja kobieta będzie miała z Tobą dobrze ;) wolny i samotny....

Gość leviatan jest prawiczkiem
mówił mi to:)

"mbmmbmbmbmb a ja raczej widze,ze ci 40latkowie to maja ochote jeszcze dymać.Tyle że nie swoje żony " TAK BYWA:O.NO I W TEJ CHWILI NIE MAM INNEJ MOŻLIWOŚCI BO NIE MAM ŻONY:P.

Gość mbmmbmbmbmb
też tak uważam a ponadto uważam ze to ci co tak zaliczają i uważają przez to że są super macho to są właśnie cioty :D :O

Gość mbmmbmbmbmb
no to dobrze że czeka na tą jedyną a nie na dziwki chodzi albo do klubu żeby sie wyładować :P uważam,że bycie prawiczkiem to nie jakaś ujma.Ujma to bycie takim ruchaczem i chciałabym żeby oni to kiedys pojeli

mbmmbmbmbmb -> znając moje szczęście i życie to ja będę samotny do końca swoich dni :P

Gość mbmmbmbmbmb
no ale nie moze tak byc ze ci ruchacze maja kobiety a porzadni faceci są samotni. To sie nie godzi.Nie załadaj że bedziesz zawsze sam,bo to tylko zaszkodzi Jesteś jeszcze młody przecież

mbmmbmbmbmb -> 23 coraz bliżej (a konkretnej za parę dni :P) a po drugie to czemu kobiety sobie biorą takich ruchaczy?

Gość mbmmbmbmbmb
właśnie nie wiem czemu :O miedzy innymi dlatego,ze oni nimi manipulują,one sie nabierają na słodkie słówka,albo oni baardzo dobrze grają,udają porządnych. W każdym razie ja czym wiecej widze tych drani natykam sie na ich wypowiedzi tym bardziej boje sie mieć faceta,maksymalnie wam nie ufam.Wiem,że nie zniosłabym zdrady już wole nie ryzykować chyba

mbmmbmbmbmb -> i przez to jeden facet będzie musiał zostać samotny i znając życie to będę ja ;]

Gość roxannka jf9wu
najgorsi są faceci całkowicie ogarnięci przez seks :-0 Taki to nawet nie chce pogadać z dziewczyną, tylko marzy, by przejść od razu do sypialni. Jego hormony są nabuzowane, pałka ledwo mieści się w spodniach, jeszcze chwila i je rozsadzi. Myśli krążą wokół c***i i facet nie jest zdolny by myśleć o czymkolwiek innym.

Gość chce cie namierzyc i
no akurat leviatan nie jest dobrym przykłade bo on mysli i pisze tylko o seksie, nie ruchał nigdy i tacy sa najgorsi bo zeby zerznąć albo chociaz zobaczyc cipke zjadliby własne gówno chociaz nigdy sie do tego nei przyznaja 🖐️

chce cie namierzyc i -> nie zjadłbym :P roxannka jf9wu -> a mogła by być rozmowa po seksie? ;)