Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaritaaaa

co sądzicie o takim kolesiu na męża??

Polecane posty

Gość margaritaaaa

no wiec znam chlopaka który został wychowany tak że zawsze on musial gotowac obiady bo rodzice wracali pozno z pracy wiec on musial dla nich zrobić obiad ale wcale nie robil tego z musu zostalo mu to do dzis.. gotuje sobie sam obiady i dla swojej dziewczyny też i nawet jej nie dopuszcza do kuchni tylko sam woli cos zrobić, wymysla rózne potrawy itp kolejna rzecz to jest taka że sam sobie prasuje nie chce zeby mu dziewczyna prasowala ubran woli sam.. co do sprzątania tez ma lekkiego bzika codziennie sprząta dom i swoj samochód.. szoruje podloge czasem nawet na kolana zeby byla na błysk, jesli chodzi o siebie to tez troche przesadza bo kąpie się pod prysznicem okolo 2-3 razy dziennie bardzo dba o wyglad i przezywa jak zle wyglada.. kolejna sprawa to jest taka ze w jego pokoju zawsze jest porządek wszystko poukładane, on mieszka z rodzicami i siostra i jej 2 letnim dzieckiem i jej mężem i oni pracuja a on czasami zajmuje się tym dzieckiem bardzo go rozpieszcza i na wszystko mu pozwala, zajmuje sie nim czesciej niz jego ojciec. Jego wada jets to ze sprawia mu przyjemność gdy podoba się kobietą.. chciala bym zeby wypowiedzialy się dziewczyny i kobiety co może maja już męża ... i co sądzicie o takim typie? taki jest moj chlopak i niby zawsze się cieszylam z pewnych jego cech ale kolezanki mi gadaja ze miala bym przewalone... dodam ze jestesmy razem 7 lat.

Gość margaritaaaa
dodam jeszczcze ze on ma taka prace ze pracuje na noce jak wraca to spi z 2-3h i wstaje i dlatego ma czas na te sprzątania i gotowania czasami chodzi na ranki czyli od 6 do 14.

Gość mardżolenka
jego rodzice powinni iść do pierdla uważam że absolutnie nie nadaje się na faceta przy którym warto się zatrzymać a co dopiero resztę życia spędzić ale to provo :D fiadomo :classic_cool:

Gość jamohiro
A co Ty sądzisz? :)

Gość margaritaaaa
czemu do pierdla? czemu prowo?

Gość margaritaaaa
ja nie wiem co sadzic z 1 str sie ciesze ze by mi gotowal i sprzatal a z drugiej str nie wiem czy by mnie nie zdradzal bo w takim razie po co ja bym mu byla potrzebna?