Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KazikS_44

Czy podczas orala można dostać HIV

Polecane posty

Gość KazikS_44

czy jak ktoś robi loda faciowi to może dostać wirusa? (oczywiście chodzi o oral z połykiem bez gumki)

Gość duży mózg mały mały
zakażenie hiv nastepuje gdy narządy płciowe sie z tykną albo odwarte krwiobiegi czyli gdy niemyłaś rąk albo ci ząb krwawił i od miał krwotok z penisa (gumy otarcie np.)o a to prawie nie realne w oralu ale może sie zdarzyć czyli tak

Gość KazikS_44
facet mówi że spał z prostytutkami kiedyś i że dawał pedałom jest zagrożony moim zdaniem ale mówi że jak oddaje krew to mu robią test i przysyłaja do domu że viv negatywny. i że już nie robi tego przygodnie

Nie musi byc wcale krwi z penisa. Sperma jest rowniez plynem ustrojowym podobnie jak krew wiec jesli sperma ma kontakt z krwia (np krwawiace dziasla) w jamie ustnej, to juz po ptokach. :o

Gość duży mózg mały mały
i hiv to nieznaczy aids 50% to nie znaczy że juz umrzesz jutro leki mogą przedłużyc życie nawet o 20 lat czyli na starość pykniesz a jak na insuline wymyślili to hiv złamią tez

Jasne, z HIV mozna zyc. Ale kto chce zyc z HIV? To sie potem zaraza innych jak sie nie uwaza, no i owszem, mozna zyc z 20 lat, a potem? Zalozmy...Kto chce umierac w wieku 40 lat na przyklad?

Gość duży mózg mały mały
to nie chodzi oto żeby żyć czy nie jak kocha sie osobe to sie kocha na śmierć i życie może facet ma łeb jeden text i laska albo rzuci albo zostanie gratulacjie najbardziej strasznego i bezbłędnego testu na miłość

Gość KazikS_44
bez gumki juz nie da rady a i zgumką nie pozytywny partner pewnie nie cechce

Gość KazikS_44
Podczas oddawania krwi w punkcie krwiodawstwa a nie pobieraia krwi. spuszczają z ciebie pół litra i chcą wiedzieć czy użyteczna czy do śmieci

Gość KazikS_44
inny koleś mówił że miał z 150 partnerów (gej) i że obciąga co kilka dni innemu i bada sie i nie ma hiv-a. moze trafia na zdrowych?

Gość duży mózg mały mały
gej no nie wy o hiv niewiecie nic tomusieli by sobie odryźć na 69 żeby jakaś szansa była

Gość KazikS_44
wkładasz do pochwy albo odbytu spuszczasz się i zarażasz to samo w buzię i nie zarażasz?!?!

Gość KazikS_44
a jak się da krew na badanie czy jest hiv to ile się czeka na wynik?

Gość KazikS_44
a co jeszcze można złapać od orala?

Gość karolina a
HiV jest we krwi i w spermie

Na wyniki badań czeka się dobę w zwykłym punkcie analiz. Pierwszy test powinno się wykonać po około 3 miesiącach. Do zakażenia potrzeba jest dużo więcej płynów ustrojowych takich jak spermy, śliny niż krwi. Wbrew obiegowej opinii wcale nie tak łatwo o zarażenie. Trzeba pamiętać, że prezerwatywa nie jest 100% zabezpieczeniem przed tym wirusem.

Gość KazikS_44
Ktoś na tym form ma hiv (może anonimowo niech napisze) albo obawiał się o zarażenie niech powie jak to było

Gość KazikS_44
a takie głębokie gardło to przecierz mikro ranki powstają bo mocno drażni się przełyk i jak tam sperma pójdzie to koniec

Kurcze, miałam kiedyś kontakt wysokiego ryzyka i robiłam test, sporo dzięki temu wiem, ale na szczęście jestem zdrowa :) Już nigdy więcej takiego stresu Co konkretnie Cię interesuje ?

Gość duży mózg mały mały
dzieci 1 nie spać z 1 lepszym 2 sex w gumie 3 bez krwi jakiej kolwiek 4 mysie rąk po "lodach" i możecie starszyć tym koleżanki tylea a jeszcze 5 nie dajcie w żyłe bo na haju można igłe zgubićXD

Gość KazikS_44
a te prostytutki co pisza za dopłatawytrysk do buzi i głebokie gardło baez gumki :O po pierwsze może same dostały juz po takiej dopłacie po drugie czy zarażają kolejnego

Nigdy nie spałam z pierwszym lepszym. Mój kochanek był modelem i tak mnie naszło, że może warto zrobić test, pomyślałam, że to właśnie jest grupa wysokiego ryzyka. Nim minęło magiczne 3 miesiące znalazłam u siebie kilka objawów (pewnie ze stresu) po odebraniu testu, potem po zrobieniu powtórnego wszystko minęło :)

Gość duży mózg mały mały
paranoiki ptasia grypa miała wybic nas w pień a zgineło 100 osób tyle co na zwykłą grype przez rok a to było 3 lata

Gość KazikS_44
a o chlamydiach słyszeliście?

Chlamydia, to jest dość powszechne schorzenie, całkowicie uleczalne. Co masz na sumieniu, że takie refleksie Cię nachodzą? :D