Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie ona.

KROKIETY, jakie lepsze???

Polecane posty

Mam pytanie odnośnie nadzienia do krokietów, oba są chyba w miarę tradycyjne, ale które lepsze nie mam pojęcia....chcę zrobić krokiety bo spodziewam się gości w niedzielę i poniedziałek. Więc lepsze nadzienie z pieczarek i sera żółtego, czy bardziej tradycyjne ze smażoną kapustką i grzybkami?? A może ktoś ma jeszcze lepszy pomysł czym je nafaszerować??:P

Gość ,mjknhhhhhhhhhhhhhhhhas
z mięskiem najlepsze mniam

Ja najbardziej lubię z kapusta kiszoną i grzybkami. Jak masz maszynkę to możesz spróbować robić z mięsnym nadzieniem. No i koniecznie barszczyk lub bulion do tego.

Gość krokiety z kapustą i grzybami
są pyszne ale ja kiedyś w jednej restauracji jadłam z farszem warzywnym , nigdy w życiu lepszych nie jadłam :( przepisu nie mam

z kapustką i grzybkami pycha mniam :) ja często w domku robię z warzywami, chociaż ja nazywam to po prostu naleśniki z farszem warzywnym, tzn. opiekam je już tylko na jakimś tłuszczyku, bez panierowania a co do farszu to przygotowuje go z jakiś fajnych mrożonek, próbowałam różnych odmian, ale najbardziej smakuje mi z mrożonką o nazwie leczo, do kupienia w dużych hipermarketach typu Tesco, mrożonkę oczywiście najpierw duszę na patelni, czekam, aż odparuje z niej woda, doprawiam i faszeruję nią naleśniki, polecam :)

Gość dangol
oba nadzienia fajne , zrob połowe z takim , połowe z takim, goście będą mieli wybór