Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjnkjnj

gdzie do jasnej mam poznac normalnego!! wiernego!!??

Polecane posty

Gość kjnkjnj

czy im wszystkim seks padl na mozg???:o

Gość ja poznałam na czasie wp W-wa
.

Gość kjnkjnj
ta:o czaty to wysypisko sponsorow i napalencow sympatie i inne portale sponsorzy, napalency, desperacji imprezy cpuny i ruchacze:o

Gość yames
prawiczkom nie. tu na kafe są może któryś ci podpasuje.

Gość kjnkjnj
tak sadzisz???!!niby gdzie??mowie jacy panowie przewazaja

Gość halooo
wlasnie chu*jnia i tyle w temacie!! nie ma normalnych facetow!! haaaa

Gość yames
weź se jakiego prawiczka - oni są wartościowi.

Gość kjnkjnj
max ty normalny nie jestes:o poza wiernoscia wymagam zdrowia psychicznego:o

Gość yames
"nie ma normalnych facetow" to w czym według ciebie owa normalność u faceta się przejawia?

Gość kjnkjnj
a dla cb co jest norma?

" 23:22 [zgłoś do usunięcia] yames weź se jakiego prawiczka - oni są wartościowi." Ten warunek też spełniam:classic_cool:. " 23:23 [zgłoś do usunięcia] kjnkjnj max ty normalny nie jestes poza wiernoscia wymagam zdrowia psychicznego" Niestety ale nie znam nikogo co na pewno jest zdrowy psychicznie:P.Ja np. mam co do siebie wątpliwości bo mój umysł nie panuje nad ciałem i nie jest w stanie unieszkodliwić atakującego mnie agresora przez uczynienie mnie niezniszczalnym:O.A inni to w ogóle-degeneraci,nałogowvcy ,wierzacy w różne brednie np. klechów-oni nie mogą być zdrowi psychicznie:O.Ja przynajmniej tego nie mam:classic_cool:.

Gość halooo
prawiczki sa niedowartsciowani o to chodzi wlasnie ;/;/ a ci co zaliczaja kazda po kolei?? hehe wierzysz w te bzdury kazdy facet lubi sie tym przechwalac ile on to nie mial ale szara rezczewistosc ukazuje prawde :)

Autorka jak będzie tak wybredzać to pozostana dla niej tylko najgorsze męty:D.Oczywiście wtedy już będzie wolała nawet nienormalnego byle jej nie lał a za to czasami ją zadupczył:D.

Gość halooo
argen jestes prawiczkiem?

Niektórzy nigdy nie dorastają i mam tu na myśli kobiety i mężczyzn. Dorosłość to przyznać, że popełnia się błędy i czasem cierpimy przez swoje decyzje. Jak ktoś zwala winę na "dobrzy ludzie nie istnieją" bo do tego sprowadza się problem czy istnieją normalni faceci, to jest idiotą. Nawet jeśli jakiś facet okazał się dupkiem, to ty go sobie wybrałaś. To bolesny wniosek, ale jak ktoś wie że musi zadbać o swoje szczęście świadomie to łatwiej mu się żyje niż zwierzętom, którymi rządzą popędy, zgrabnie ubranym w słowa jako "to coś"

Gość halooo
Brovar zgadzam sie z Toba!!

Gość karolw
sama soba mozesz go utraymac przy sobie. musi trafic swoj na swego

Gość wybrała sama, ale skąd miała
wiedzieć, że okaże się dupkiem? skoro każdy kręci jak może, i kobiety i mężczyźni, to jak niby sprawdzić człowieka, żeby wybrać dobrze? jakby od początku był pajacem chwalącym się ile to lasek nie zaliczył i że dla niego jedynie seks z wszystko jedno kim jest w życiu ważny, to przecież nawet by się z takim na drugą randkę nie umówiła.

Gość halooo
wiesz argen czzasami faceci typu samiec alafa mogliby wejsc na te forum i poczytac sobie o co chodzi ;/;/ chociaz moim zdaniem oni sami wiedza o co chodzi ;/ tylko nie dopuszczaja do siebie tych mysli ;/ why???????????? sorki maslo maslane mi wyszlo ale jestem wkurzona ;/

To dlaczego niektóre kobiety mają mniej złych doświadczeń od innych? Bo miały szczęście? Nie, czasem zwyczajnie rozpoznawały kant. Generalnie dupkiem jest każdy, dosłownie każdy : 1. Lovelas. Zwłaszcza w młodym wieku. Nie ma to jak uważać, że 16-letni chłopak się ustatkuje. Ale głupie kobiety chcą "nawracać". Mądre skreślają. 2. Dozgonni prawiczkowie. Tacy, którzy swoją wartość mierzą ruchometrem. Taki ma skrzywioną psychikę i może kiedyś się zmieni, ale wcześniej nadrobi czas stracony na prawictwo. 3. Socjopaci. Och, ich bezwględność jest taka fascynująca... 4. Krasomówcy. Im bardziej ktoś rozpływa się w zachwytach, tym większa pewność że lubi popadać w skrajności. Czyli dziś cię kocha, jutro zapomina o tym. Pomijam przypadki, gdy to kobiety są winne np. zaczynają żyć dzieckiem i jego kupkami, albo zwyczajnie uważają że to wyłącznie facet powinien dbać o związek. W takim przypadkach facet nie jest dupkiem, że rozwala kiepski związek.

Ale ja jestem pod 1 względem mniej wybredny od autorki:P.Bo nie wymagam normalności:D.Osobiście nie mam nic przeciw temu aby panienka którą poderwę nie grzeszyła normalnymi czyli niskimi dochodami:classic_cool:.Nie mam nic przeciw temu aby była obrzydliwie nie tylko bogata,ale takrze piękna,i sympatyczna:classic_cool:.

Gość znajdz sobie impotenta
to cie na pewno nie zdradzi albo takiego, co to siedzi 24 godziny w pracy, glupia pusta pindo. ps. To my wybieramy was, nie na odwrót.

Gość aha ii ach
w kosciele pełno wiernych :P

Gość nabijem
Chcesz chłopa? w temacie "moja historia" są! wejdz przeczytaj i bedziesz miała chłopa

Gość halooo
dzieki mogles mnie uswiadomic 2 lata temu ze trafilam akurat na 4 ;)

Gość a później pierdoli jedna
z drugą na takim zjebanym forum, że jej facet nie uprawia z nią seksu. Co za tępe i głupie szmaty.