Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego jestem taką frajerką?

Dlaczego urodziłam się taką frajerką ? Nigdy nie będę jak inne fajne dziewczyny

Polecane posty

jestem nudziarą ,spokojną niesmialą i cichą, zachowuje sie jak stara dewotka gardze ludzmi ,ktorzy w nocy siedza za blokiem na ławce i piją piwsko do 3 nad ranem, gardze tymi ktorzy imprezuja ,mają setki znajomych i konta na gownianych portalach randkowych , gardze tymi ktorzy sie fajnie ubieraja ,maja ciagle nowego chlopaka... itp Gardze nimi, ale chcialabym tez taka byc :( nie umiem sie przełamac mam kilka równie nudnych kolezanek,ktore czas spedzają w domu ,przy ksiązkach, przy komputerze albo na uczelni/ w szkole. Ubieram sie jak szara mysz, w czarne i szare ciuchy ,nigdy nie bylam na zadnej imprezie nie wiem jak to jest ,czuje sie zalosna :(

wkurwiają mnie ,np wczoraj wracałam autobusem ,grupa dziewczyn jechała na impreze ,zajebiscie ubrane ,wesola a ja? Jak ta frajerka do domu ,i o 21.30 spać :( Wkurwiają mnie ale chce byc jak oni

potrzebuje porad jak zmienic swoje zycie

potrzebuje konkretów ,co i jak mam robic :(

Od dłuższego czasu otulona nie widzę go tylko tych podszywaczy.Na mile mozna wyczuć ,ze to nie prawdziwy offerma.

offerma-- aby przejść na gg trzeba minimum o sobie wiedzieć.Nie spełniamy sie na tym polu wiec nici z tego:D