stefani007 0 Napisano Październik 1, 2011 Dziewczyny, mam problem i nie wiem, co robić... Biorę tabletki anty parę miesięcy, teraz mam przerwę i mija dziś czwarty dzień, a ja nadal nie mam okresu. Dodam, że w drugim tygodniu brania tabletek zapomniałam o jednej i wzięłam ją następnego dnia po upływie 12h. Czy jest ryzyko, że zaszłam w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 1, 2011 Nie ma. Krwawienie z odstawienia może się pojawić do 7 dnia przerwy (zdarza się, że pojawia się dopiero na początku kolejnego opakowania chociaż to częściej w przypadku tabletek 24+4). Jeśli nie krwawienie się nie pojawi do końca przerwy dla pewności zrób test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 1, 2011 "Jeśli nie krwawienie" Wykreślcie sobie "nie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefani007 0 Napisano Październik 1, 2011 Po prostu zmartwiłam się, bo za każdym razem podczas wcześniejszych przerw dostawałam okres drugiego dnia, miesiąc temu tylko trzeciego. Ale niestety z tym okresem tak jest, że lubi nam płatać figle. Ech.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach