Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1733333333333333

kobiety 170-175cm ile ważycie? :(:(

Polecane posty

Gość 1733333333333333

Mam pytanie ile ważycie dziewczyny , pytam o te dość wysokie 170-175 ja mam 173 i ważę 80 kg zastanawiam się ile musiałabym schudnąć myślę że 15 kg byłoby ok ... :(:( Tak mi źle z tą wagą...

Gość ja mam 175
i waga też za duża w granicach 70 , chciałabym zejsc do 65-60 , wtedy czułam się najlepiej ale niestety jestem na kuracji hormonalnej i to nie będzie takie proste

Gość 1733333333333333
ja nie wiem czy kiedys ważyłam mniej niż 70 ... na pewno nie pamiętam tego czasu...:( jem ,ćwicze a waga stoi jestem baardzo zbita i to wygląda wstrętnie...

Gość dwa i pół
171cm, 52kg

Gość 1733333333333333
dwa i pół i jak sie czujesz w swoim ciele ? pewnie świetnie ....

Gość dwa i pół
nie chce was dołowac ale nie moge chyba narzekac, denerwują mnie tylko rączki patyczki,

Gość 1733333333333333
no cos Ty !:) fajnie spotkać na tym dziale osobę która jest zadowolona ze swojego ciała:) dokonałaś tego dietą czy masz to z" z przydziału?:P"

Gość 177mam
i ważę 57 kg - czuję się z tym doskonale! :)

Gość dwa i pół
waże tyle od kąd pamiętam, waże sie systematycznie żeby za wczasu zareagowac jakby sie cos działo,

Gość ja mam 170
ja mam 170 i ważę 55 kg, kiedyś ważyłam 50 kg i teraz mi się wydaje, ze jestem gruba :O

Gość 1733333333333
gratuluję wszystkim ... ja nawet nie wiem jakbym sie czuła ważąc 65 kg - ale przekonam sie !!:) waga ruszy - kiedyś musi :) jestem na diecie od 2 miesięcy jem 1500 kcal i ćwicze 3 razy w tyg i NIC! badania robiłam wszystko dobrze no ale zobaczymy kiedy moj tluszcz zacznie sie topić :)

Gość dwa i pół
a co jecie tak w ciągu dnia?

Gość 1733333333333
ja jem raz na tydzien kromkę chleba z pełnego ziarna razowego ...biały nabiał chude twarogi mnóstwo warzyw raz dziennie owoc kefiry maślanki na obiad zazwyczaj zupa z piersia lub pierś z ryżem brązowym i warzywami kolacja białkowa na sniadanie otręby z jogurtem nat i suszona sliwka lub morela pije ok 3,5 napojów w tym woda zielona hebata , czerwona herbata , biala herbata 3 razy w tyg chodze na aqua aerobik

Gość mój wzrost to 172
a ważę 43 -chciałabym zgubic 3 kg :(

kobieto 43kg przeciez ty masz nie dowage i to ostra no chyba ze chcesz rodzicow do grobu wpedzic to ok chudnij wejdz na stronke www.pro-ana.pl

Gość adibi
hehe, i teraz sie zacznie " mam 175cm i waze 35kg , chyba jestem za gruba" :P:P:P ja mam 174 i waze jakies 65-67 i jest mi dobrze. jak dobije do 70-72 to juz jestem troche za bardzo, ale latwo zrzucam, wlasciwie ciagle w obrebie tych 5 kg sie poruszam

Gość 175 cm i 61 kg
:):)

do wzrostu 172 70 kg jest super i wyglada sie seksi pod warunkiem ze jest to cialko nabite i apetyczne bo wieszakiem byc to raczej facetow nie kreci ani tez grubasem tak jak ja wiec kiedy wazylam 70 kg bylam bostwem

spadam i zycze powodzenia zajrzalam z ciekawosci takze temat nie dla mnie ja tu za gruba baba jestem hahaha buziaki

Gość 1733
kurcze mam nadzieję że uda mi sie osiągnąc to 65 kilohgramów do lipca 2012 baardzo bym chciała a co do tych 40 kg ...nie spodziewałam sie takich wyników...

Gość 175 cm i 70 kg to ma być
dobrze? no chyba sobie jaja robicie. może jeśli mówimy o kobietach aktywnych fizycznie, trenujących regularnie jakiś sport, ale przeciętna kobieta z takimi wymiarami, niespecjalnie ruszająca się gdziekolwiek, to jakiś żart niesmaczny. do takiego wzrostu maksymalnie waga 60 kg, 65 w przypadku pani po 40stce, bo wtedy dużo trudniej być szczupłą.

Gość adibi
dodam jeszcze ze to chyba zalezy do wieku. jak mialam 18-20 lat wazylam jakies 60-62. dzis majac 30 i bedac po ciazy moj rozmiar i sylwetka sie nie zmienila, nadal mieszcze sie w stare ciuchy ale na liczniku jest zawsze powyzej 65

Gość bardzo istotne
175 i 60 kg to dobrze ale nie róbmy cyrku że 70 będzie wielorybem !!... ile ważysz??

Gość 175 cm i 61 kg
nie uwazam ze to idealna waga, jestem szczupla :p BMI kalkulator waga prawidlowa dla wzrostu 175 cmod 59.7 kg do 76.3 kg

Gość bardzo istotne
no i widzisz 70 jest ok i 60 jest ok zalezy od budowy !

Gość lenka234342
ja ważę 59 kg przy tym wzroście i dobrze się czuję

Gość qwerty26
ja mam 170 cm i ważę dokładnie 62 kg.. Nie wiem jak bym wyglądała, gdybym ważyła mniej.. jak chodzący kościotrup? Na szczęście mam czym oddychać i na czym usiąść :)