Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziaaaaa

PYTANIE BARDZO WAŻNE!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość FiatPuntoooos
Nie mam prawka na motor, bo robilem tylko na autko. Teraz nie zrobie bo wzrok mi sie cholernie pogorszyl przez te 13 lat i pewnie bym musial w okularach jezdzic. Kary za brak prawka na motor sa smiesznie niskie = jezdze bez prawka.

Gość 20 lattttt
bo jak mialam 16 to wyjechalam zagranice, tu kosztuje 1800 euro, wiec musze w pl zrobic... :/

Gość vianna
Kary za brak prawka na motor sa smiesznie niskie = jezdze bez prawka. jasne...najciekawiej wychodzi jak bedzie szkoda z twojej winy i ubezpieczyciel odmówi wypłaty odszkodowania z twojego oc wtedy bedziesz bulił z własnej kiesznie. rentę inwalidzką poszkodowanemu też POWODZIENIE CZŁOWIEKU BEZ WYOBRAŹNI

Gość FiatPuntoooos
Szkody z mojej winy nie bedzie, jezdze wysmienicie. A na rente inwalidzka mnie stac.

ja mam 22 lata i nie mam prawka... jestem studentem, nie zarabiam więc na razie nie stać mnie żeby wywalić te 1500 (jak nie więcej) tylko po to by mieć ten kawałek plastiku, który prawdę mówiąc w tej chwili i tak mi się nie przyda, bo nie miałbym czym jeździć ;) owszem, czasem jakiś grosz wpadnie, ale prawdę mówiąc jak mam kasę, to i tak idzie to na inne cele o wyższym priorytecie jak np hobby... tak wyszło, że mam dość drogie hobby (fotografia), więc wolę już w nie pakować każdy zachomikowany grosz niż w coś, z czego większego pożytku nie będzie :) mieszkam w mieście średniej wielkości, więc wszędzie gdzie bym chciał dotrzeć mam na tyle blisko, że można dojść z buta tudzież rowerem ;) zresztą tak nawet jest wygodniej niż autem, bo nie trzeba szukać miejsca do parkowania, a z tym jest zawsze problem... jak bym mieszkał na jakiejś wsi i musiał jeśdzić do miasta żeby cokolwiek załatwić, to owszem bez auta ciężko... ale w moim przypadku jest to zbędne, przynajmniej narazie :)