Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy szczesliwe zwiazki istniej

Moim największym marzeniem jest to

Polecane posty

Gość czy szczesliwe zwiazki istniej

żeby przez całe życie z moim facetem układało mi się tak dobrze jak do tej pory. Boję się, że wszystko może się zepsuć. Mam wątpliwości kiedy patrzę na otoczenie. Wszyscy po nieudanych związkach mimo, że była to wielka miłość. Ciągle coś się psuje. Wszędzie rozwody i rozstania. Tak naprawdę to znam tylko jeden szczęśliwy i długi związek (jest to moja ciocia i wujek) Reszta? Same porażki, więc trudno patrzeć na świat w różowych barwach. Jeżeli z jakiegoś powodu nie wyjdzie mi z obecnym to nie chcę się więcej wiązać. Po co? Żeby z kolejnym się rozstać po kilku latach? To może już lepiej zaakceptować seks bez zobowiązań. Przynajmniej nie narazilibyśmy się na ból i rozczarowanie.

Gość to norma w tych czasach
niestety

Gość hybrydabryda
Po wieloletnim związku, uważanym za udany przez całe otoczenie i przeze mnie... mogę stwierdzić, że NIE MA ZWIĄZKÓW IDEALNYCH I NA ZAWSZE. NIE MA. NIE ISTNIEJĄ. Jeden na sto milionów może jest. A cała reszta, to bujda. Takie życie, trzeba je czerpać garściami, nie myśleć co dalej i cieszyć się chwilą, bo się nie powtórzy. Chyba moją dewizą stało się 'carpe diem'.