Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luteina 50

ODCHUDZAMY !!!! do Sylwestra!!!

Polecane posty

hej! też trochę biegam i zaczęłam chodzić na siłownie w miarę wolnego czasu i robię brzuszki na kolysce do brzuchow i ćwiczenia rozciągające w marcu schudłam przez miesiąc 3,5 kg robiłam brzuszki rano i wieczorem muszę to powtórzyć bo się da po prostu:)

Gość rimak
witojcie:) jest dobrze:), dawno nie miałam takiego pozytywnego astawienia. bieganie znowu mi sie odwleka, bo dzis w przedszkolu było lepiej i mogłby mały zostawac na dłuzej, to znowu starszy sie rozchorowal, nie idzie do szkoły wiec siedzimy w domu. jak wam odchudzaczki idzie? ja sie motywuje codziennie jak otwieram szafe rano , w której jest pełno ciuchow i nic nie moge wcisnac na siebie. wszytsko za małe . a jeszce 10 miesiecy temu wszystko pasowało. pozdrowienia

Gość jhjhgjgjgj
wściekła mrówa - mysle ze dla mnie bedzie godzinka ok ;d ale co z bieganiem, to jezlei tlyko z tatem wieczorem :D tylko chcialabym schudnac z jakis 10 kg do sylwestra czyli ok 1 kg na tydzien, da sie ale nie wiem czy przejsc na diete 1500 kcal czy jesc mniej

Gość wściekła mrówa
hej dziewczyny co tu tak cicho ? :) jak odchudzanko ? :) ja dalej się trzymam choć mój mężczyzna wodzi mnie na pokuszenie... dzisiaj jadł sobie pizze przy mnie ! ale możecie być ze mnie dumnie, nie skusiłam się za to zabijałam go wzrokiem chrupiąc swoją marchewke... :P rimak, ja dziś zrobiłam sobie porzadki w szafi i wywaliłam wszystko to co za małe, za duże, nie leży więc co będzie jak schudne ? zakuuuupy !!! to dodatkowa motywacja :P a może zamiast biegania choć 20 min ćwiczeń wieczorkiem ? Co ruch to ruch w końcu :) jhjgjgjgjg - jeśli chcesz chudnąć kilogram na tydzień to najlepiej oblicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne dla siebie i swojego trybu życia ( wliczając w to bieganie i odejmij ok 500 kcal. Powinno być wtedy good :) ( u mnie to wyszło coś ok 1800 kcal, tylko że ja dużo zaś tak nie ćwicze bo wiadomo, małe dziecko na pokładzie do tego ząbkujące, brrrr ) Pozdrawiam ! :)

Gość rimak
uuuu, chyba topik pada u mnie prawie 2kg mniej:) obiecałam sobie, ze nie bede sie wazyła ale nie wytrzymałam. przy mojej wade tych 2kg w ogole nie widac, ze ubyły. ale walcze dalej:)

Gość jhjhgjgjgj
ja po sniadaniu :D : 3 kromki macy + topiony serek 190 kcal z kawalkami ogorka i banan - 100 kcal :D troche glodu czuje ale nic, a cwiczylam 2x body combact i mel b na ramiona i brzuch bylam mokra :d :D

Gość jhjhgjgjgj
rimak a na jakiej diecie ejstes i po jakim to czasie? ; d

Gość rimak
na zadnej konkretnej zjadam 3 posiłki dziennie lekkie , bez chleba , smazonego miesa, słodyczy, gazowanych napojow. staram sie wybierac chude produkty, zółty ser to raczej pół plasterka do smaku. jak robie obiad to sobie robie kawałek miesa osobno i zamiast ziemniakow itp, biore salate, pomidora i inne warzywa plus ten kawalaek miesa. pomiedzy czasem zjem jakiegos owoca. nie jem po 18, ewentualnie jabłko jak mnie przycisnie. wczoraj wieczorem nie mogłam sie powstrzymac i zjadała toche drazy. trudno

Gość Brzózka 2011
Witam:) Mogę dołączyć?

ja też się jakoś trzymam jem dużo warzyw przede wszystkim i ćwiczenia wagę pożyczylam kuzynce także jak odda to liczę na efekty:)

Gość Emilka lalalala :)
zrzucam z wami :) z 70 kg do 55 chcę. Od tygodnia mam dietę mż ;) ale pierwszy raz od momentu odchudzania zważę się dopiero za kolejny tydzień. fajnie, że trafiłam na ten temat :)

Gość Emilka lalalala :)
i od razu od siebie powiem, że kiedyś dużo schudłam skacząc na stepmanii :) teraz też zamierzam znów się w to bawić, ponieważ nienawidzę żmudnych ćwiczeń i przestrzegania grafiku, wolę sobie godzinę dziennie poskakać na matach :) 2 lata temu zamowilam na allegro

hej:) u mnie zimno deszczowo i pochmurno ale humor dopisuje:) wypiłam poranną kawkę i zjadłam płatki owsiane z mlekiem potem jakiś owoc lub marchewka a na obiad jeszcze nie mam pomyslu a ćwiczenia od jutra bo @ mi się kończy a jak u was samopoczucie?