Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziunia....

Nicki facetów kafe

Polecane posty

Gość Dziunia....

których można uznać za zwykłych podrywaczy..... Macie takie doświadczenia? Podajcie....jestem nowa, nie znam tego towarzystwa.Może poszukać tu jakiegoś Pana?

Gość Dziunia....
Podrywacz taki? czy chętny?...............ciekawe zresztą na co :D

Gość Dziunia....
Nie ma tu takich?

Gość ptasiek nastroszony
czesc Jenny. racja ja tam nigdy nagiej piersi w swym życiu nie widziałem. live bo z odtworzenia owszem ze trzy razy

Gość coś o kofaaaae
łukasz kafeteria - staraszny nudziarz wali ortgrafy typior z lublina leviatan prawik 23 lata ma orzecznie inwalidztwa i zeza sossss wyglada spoko ale podrywa wszystko zwłaszcza chciałby ruchac brunetki z teledysków dorsz w butelce, b77777, sebastos - nie warto nic o nich pisać zgrywają maczo lans na auto/wojsko/ratownictwo w rzeczywistosci nieudacznicy janusz - podrywa małolaty duch cafe desznik - stary dziad obłudny podrywa pod wieloma nickami

Gość coś o kofaaaae
ale z wyżej wymienionych soss jest spoko dalej jadac faceci nieprzystosowani do życia master111, max zander, niedziel, faith hope, brovar, sukces, merkaba (ma fioła na punkcie religii i sadzi ortografy że heeej) , KSU jabol pewnie i tak połowa tego to kobiety tak naprawdę :D

Gość Dziunia....
No ok. ale skąd wieści o tym , że niektórzy mają orzeczenia o niepełnosprawności czy czymś takim..Skoro się przyznał do tego, to co to za podrywacz. Podrywanie na jakieś papiery? :D

Gość podrywają na żółte
papiery :classic_cool:

Gość Dziunia....
Czy wszyscy faceci na kafe mają taki specyficzny podryw? np. te papiery...Ale to nie podryw, użalanie prędzej, prośba o wspólczucie.

Gość Dziunia....
zaraz wróce ide się wysrać

Gość Dziunia....
Znaczy się, że podszyw Dziuni, to też sposób na podryw???????????? Ale wysrać???????????? Co za romantyzm.....specyficzny .:(

Gość Dziunia....
posramy we dwoje? tylko Ty, ja, i klop.

Gość Śmiech mnie ogarnia
gdy widzę wpisy facetów na KOBIECYM forum, to tak jakby w realu zakradali się na spotkania koła gospodyń wiejskich i usiłowali się doń wkręcić 🖐️

Gość KONIECTEGO SPAMU!!
prawdziwi zaeybsiscie faceci na kafe nie szukają lasek to tych najlepszych inteligentnych, z poczuciem humoru nalezą : offerma (KROL KAFE!) ladaco (gdzie on sie podział!?!:( ) myrevin piczekson staszek spod monopolowego koles ktory pisze na uczuciowym do belli czesto sam ze sobą podszywy offermy prezes wertyp (o ile sie nie płaszczy przed dziwkami) sosssss jarek84 kamecha gniewomir cream sedes tym razem to znowu ja

Gość Dziunia....
Jak nie szukają? Czyli co, wolą swoje męskie towarzycho???????WIEDZIAŁAM! Coraz więcej zniewieściałych, mających kompleksy....ale tacy to prawdziwi faceci/