Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

Dostałam ofertę pracy co o niej sądzicie??

Polecane posty

Witam! Jestem świeżo upieczoną maturzystką i usilnie poszukuję pracy, ale jak wiadomo w tych czasach ciężko o dobrą pracę, składałam aplikacje w wielu firmach, i dzisiaj odpowiedziała, mi forma VISBROKERS, zaoferowali mi stanowisko doradcy telekomunikacyjnego, w wtorek mam się spotkać i podpisać umowę początkowo n okres próbny no bo wiadome. Ale powiedzcie, znacie tą firmę?? i czym tak dokładniej zajmuję sie doradca telekomunikacyjny, bo nie chcę być taka zielona, dziękuję z góry za odpowiedzi.

Gość będzie to telemarketing
;)

no tak właśnie myślałam że to o to chodzi, ale co ja miałabym tam robić. I nie wiecie przypadkiem ile średnio wynoszą zarobki takiego kogoś. NIe spodziewam się jakich kokosów bo wiadomo, ale chciałabym wiedzieć tak za wczasu.:)

sukienkę hmm...:D nieeeee....:P ja tu pytam poważnie, bo nie wiem, czy warto angażować się w taką pracę;) a Ty mi tu z sukienką wyjeżdżasz heh:)

Gość bedziesz dzwonić do ludzi i
sprzedawać różne rzeczy nie zarobisz dużo

Gość ja pracowałam
jako telemarketer. Tylko że w innej firmie. Sprzedajesz rzeczy, zeleży co oni mają w swojej ofercie. Ja cisnęłam ludziom abonament z t-mobile i tel. Trzeba się nagadac:P a zarabiałam mało. 1100 zł, do 1300 zależy ile wyciągniesz premii. Dodam że woj. śląskie