Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secundo - olsztyn

Jest tu ktoś z Olsztyna ? Może studenci?

Polecane posty

Gość secundo - olsztyn

Witam was :)

Gość stooo_dentka
tak jestem :P

Gość stooo_dentka
a Ty jesteś studentem/ką?

Gość secundo - olsztyn
tak :) na którym roku jesteś? :)

Gość secundo - olsztyn
ja niestety jestem na pierwszym roku i czuję się zagubiona :(

Gość stooo_dentka
na pierwszym :) ja kierunek technologia żywności, a Ty?:)

Gość secundo - olsztyn
prawo :) mieszkasz w akademiku? masz znajomych, przyjaciół? też czujesz się samotna?

Gość stooo_dentka
Nie, nie mieszkam w akademiku. Ja będę dojeżdżała codziennie :) Z mojego kierunku znam tylko jedną dziewczynę... A Ty w akademiku? Nie dogadałaś się z wspólokatorkami?

Gość secundo - olsztyn
nie, ja wynajmuję pokój, jestem sama, nikogo nie znam :( jakoś tak mi się życie ułożyło... Czyli ty rodowita Olsztynianka :) czy gdzieś z okolic?

Gość stooo_dentka
Nie:) ja mieszkam 30kilka km od Olsztyna. Może to dziwne, ale jeszcze nie jestem gotowa by opuścić dom. Z dojazdami nie będzie problemu więc na razie wolę mieszkać w tu. Może za jakis czas, jak się oswoję ze studiami i z Olsztynem to coś wynajmę. Ale nie przejmuj się :) w poniedziałek pierwsze zajęcia więc zapoznasz się z grupą i na pewno się z kimś zaprzyjaźnisz. Ja trochę się boję jak to będzie z ludźmi z grupy, czy złapię z nimi nić porozumienia...

Gość secundo - olsztyn
tego się obawiam - nić porozumienia :( parę osób poznałam - mają podejście "wyścig szczurów" czyli oni chcą rywalizacji... a tak być nie powinno ;/ boję się, prawo, ciężki kierunek, nie wiem jak to będzie. też nie byłam gotowa aby dom opuścić, a do Olsztyna kawałek drogi przejechałam... :)

Gość nie obrabiaj mi dupy
Olsztyn - miło wspominam to miasto

Gość stooo_dentka
Ja mam obawy, ze w mojej grupie beda osoby wygadane, rozszczekane i że beda patrzeć z góry na osoby raczej ciche i nieśmiałe-takie jak ja. A Ty gdzie mieszkałas wczesniej?

Gość secundo - olsztyn
Też jestem cicha i nieśmiała - i dlatego tu wylewam żale. I też mam obawy, że ludzie zepchną mnie na margines. Aha, jestem z Torunia. :)

Ja studiowałam w Toruniu :classic_cool:

Gość secundo - olsztyn
Wtam krajana / krajankę! :) Dodam, że Olsztyn ładniejszy niż Toruń, takie zdanie moje :) Tutaj tak ładnie, zielono...

Gość stooo_dentka
Uuu to z daleka ;) No widzisz trochę nas łączy. Mam nadzieję, że nasze obawy się nie sprawdzą:) Boję się poniedziałku, nie wiem jak się zachować kiedy przyjdę na zajęcia. Pewnie ludzie się znają i utworzyli już "grupki"-to jest najgorsze :(

Ja też wolę Olsztyn - ma lepszy klimat, niż Toruń... ale Toruń też jest na swój sposób fajny

Gość stooo_dentka
No na Kortowie dużo zieleni i to mi się podoba :) A Ty mieszkasz daleko od Kortowa?

Gość secundo - olsztyn
Też się boję grupek :/ Nie wiem do kogo się odezwać, jak rozmawiać... Mieszkam blisko kortowa :) kawałek albo piechotką idę, albo busem. Hmmm dziwne, kiedyś chyba tramwaje były u was, co? W Toruniu są, a przecież Olsztyn jest mniej więcej taki jak Toruń. Olsztyn fajne miasto - zielono, klimat taki dobry na cerę i włosy, coś jak angielski, wilgotny :) Może kiedyś spotkamy się na Kortowie? :)

Gość stooo_dentka
Tak tramwaje były kiedyś, ale to było daaaawno, ale podobno mają być znowu za parę lat:) Bardzo chętnie:) fajnie, gdybyśmy miały wspólne okienko, wtedy mogłybysmy się jakoś ugadać i spotkać.

Gość stooo_dentka
A od dawna piszesz na kafeterii?

Gość policjanttt.
mialem kiedyś słuzbę w Olsztynie:(

Gość secundo - olsztyn
Czytałam, że w 2013 zaczną budować :) Na kafe jestem od zeszłego roku, byłam na topicu o 100dniówce, bo nie miałam z kim iść :( ale poszłam z kolegą :)Właściwie ja jestem cicha, spokojna i jak mam jakiś żal, smutek to na cafe to wylewam :P A z jakiej miejscowości jesteś? Z Ostródy? Bo 30 km to też kawałek:) Pewnie, chętnie spotkam się :)

Gość stooo_dentka
No ja tez juz jestem tu rok :P Wchodze jak nie mam co robić, też tu czasem wylewam żale:D Ja też jestem spokojna, zazdroszczę ludziom, którzy tak łatwo i szybko nawiązują kontakty.. Ja mieszkam w niewielkiej miejscowości, powiem Ci w jakiej jak się spotkamy:) A od kiedy mieszkasz w Olsztynie? Zwiedziłaś juz cały?

Gość secundo - olsztyn
Jestem około 4 dni, byłam na starówce, w Alfie, na Kortowie :)

Gość stooo_dentka
Ja na starówce byłam ostatnio wczoraj, w Alfie też :D teraz juz poznałam trochę Olsztyn, ale jak przyjechałam pierwszy raz to nieźle się gubiłam

Gość secundo - olsztyn
Starówka fajna całkiem jest :) Obiady jadam na Kortowie, nie gotuję, czasu i tak mnieć nie będę. W barze U Michała mają smaczne naleśniki z serem :P I obok fajna pizzeria :)

Gość stooo_dentka
chyba w poniedziałek wpadne do tego baru u michała :P tylko pewnie tłok będzie... Dużo masz zajęc w poniedziałek?

Gość secundo - olsztyn
nie, mam mało :) Może spotkamy się o 14 na obiedzie?