Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co powiecie....

co ja robię nie tak?

Polecane posty

Gość a co powiecie....

do mojej szkoły chodzi pewien chłopak, który bardzo mi się podoba. Przez pewien czas było ok, rozmówki,spotkania , później przytulaliśmy się i całowaliśmy. Koniec. I tu się wszystko urywa....Po kilku dniach ciszy powiedział mi, że chce to zakończyć, nie podał powodu, a mnie było przykro:( Teraz ma dziewczynę. Dodam, że nie patrzy mi w oczy tylko obserwuje mój profil - bardzo mocno to czuję jak ściąga mnie wzrokiem gdy nie patrzę na niego, a raz nawet przyłapałam go jak to robi-a przy kolegach i koleżankach jego zachowanie jest normalne, tylko przy mnie jest bardziej spięty. Normalnie bym pomyślała, że mu się podobam, ale on ma dziewczynę i tu mam problem. Kto mi napisze co jest grane?:( Właśnie w tym roku piszemy maturę, a ja nie mogę przez to się skupić. dodam, że to napięcie trwa rok!:( Próbowałam z nim rozmawiać o tym wszystkim o jego zachowaniu, ale ten nie chce pary puścić. Ratujcie!:(

Gość a co powiecie....
wiem, że gdzieś był podobny wątek, ale nie mogę znaleźć:( Oj, napiszcie coś:(

A skąd mamy wiedzieć co jest grane. Może kiedy jesteście sami jest spięty bo mysli ze ty coś czujesz do niego. Taka presja.

Gość a co powiecie....
ale ja nigdy nie dałam do zrozumienia, że się nim jeszcze interesuję:(

Gość a co powiecie....
dajcie jakieś rady:( Ja jestem przy nim normalna, kiedyś zrobiłam taki test przy moich zaufanych znajomych i wiem, że ze mną jest ok i wiem, że z nim nie:(

Gość madmaxior
Jest spięty może z racji na to, co było między Wami. Może też czuje, że nie był do końca fair wobec Ciebie i może to go uwiera nieco. zawsze możesz też uważać, że żałuje swojej decyzji.

Gość madmaxior
Skoro Ty nie masz problemu, to jakich rad oczekujesz? Jego tutaj nie ma. A on zresztą może nie uważa, że ma jakiś problem ze sobą.

Gość a co powiecie....
z zachowaniem przy nim nie mam problemu. Staram się go traktować jakby nigdy nic, normalnie, ale jego zachowanie bardzo mnie dziwi:( Miałam poprzednio jednego chłopaka i jest ok, a z tym nie:(

Gość madmaxior
Może masz nadzieję, że wciąz jednak w Tobie podkochuje się i że nie jesteś mu obojętna, hm?

Gość a co powiecie....
po moim poście napiszesz pewnie, że jestem głupia i od razu przyznaję Ci rację:( jestem głupia:(:(:( Wiem, że go kocham, ale już jestem na tym spokojniejszym etapie po wielkim bum i wszystko z nim związane. Jak coś czuje do tamtej to odpuszczę, nie jestem typem wojowniczki:( Ja tylko chcę, aby był szczęśliwy a ja chyba mu to uniemożliwiam:(:(:(

Gość madmaxior
Niby w jaki sposób uniemożliwiasz? masz takie samo prawo byc w tej szkole jak i on. O co chodzi?

Gość a co powiecie....
jak mam sprawdzić czy coś do mnie czuje? Pokazanie się przy nim z innym kolesiem z którym się tulę nie wchodzi w grę. Ostatnio jak mnie tak zobaczył miałam niemylne wrażenie, że zaraz do nas podejdzie i go uderzy, ale w tedy był z dziewczyną. Nie chcę kogoś niepotrzebnie narażać a takich muskularnych co by się nie bali to nie znam:(

Gość madmaxior
Ale po co masz sprawdzić czy coś czuje? Podjął decyzję polegającą na rozstaniu z Toba i związaniu się z inną dziewczyną. Więc? To niedostateczny znak wg Ciebie? A to, że spogląda na Ciebie to naprawdę nic nie musi znaczyć. Może go np jara świadomość, że jego spojrzenia mogą zakłócić Twój spokój ducha.

Gość a co powiecie....
Tobie się pewnie nigdy takie coś nie zdarzyło:( Jestem głupia, że o nim myślę ale już wszystkiego próbowałam i nic:(:(:( Co Ty byś zrobił na moim miejscu madmaxior?

Gość a co powiecie....
niestety ograniczenie z nim kontaktów nie jest możliwe, bo mieszkamy w tym samym mieście i kilka razy na miesiąc się widzimy i mamy kilku wspólnych znajomych:(:(:(

Gość madmaxior
Jestem kobietą ;) Chyba trzeba by jakiś inny adorator zakręcił się koło Ciebie :)

Gość a co powiecie....
też tak chcę i myślę, że byłoby to najlepsze lekarstwo.

Gość madmaxior
No... a to tylko kwestia czasu... jak będziesz skwaszona tak na co dzień to i szanse na adoratora mniejsze... masz się uśmiechać- uśmiech potrafi cuda zdziałać, wiesz? więc uśmiechaj się :) Głowa do góry :)

Gość a co powiecie....
co to może jeszcze znaczyć to, że np, śni mi się 10 snów a on jest w dziewięciu z nich? Nie potrafię się od tego odpędzić:( To też trwa rok:(:(:( dzięki koleżanko madmaxior:)

Gość a co powiecie....
właśnie mam jeszcze to, że nie chodzę przy ludziach skwaszona i w tedy po kilku dniach od zerwania miałam tak dobry humor jak nigdy. Jak były wycieczki szkolne, a w tym roku było ich trochę to się bawiłam na całego, aby nic nie stracić z dobrej zabawy a i śmieję się często, tylko gdy siedzę sama w pokoju to coś mnie dopada, a tak to do ludzi jest super! Nawet znajomi się mnie pytali skąd ten dobry humor:) A ten na wycieczkach to nic nie robił tylko siedział i się gapił!

Gość a co powiecie....
...?

Gość a co powiecie....
wracam do mojej matury:(:(:( piszcie:):):)

Gość a co powiecie....
dzięki madmaxior:):):)