Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_soon

Lozeczko- prosze o porade.. Jaka to w ogole roznica..????????

Polecane posty

Gość mamusia_soon

Probuje znalezc jakies lozeczko dla malej.... Tak sie zastanawiam.. Ceny sa tak rozne.. Mozna kupic lozeczko za ok 100 i za 1000 zl................. NNa co zwracac uwage? Wiem juz, ze nie chce szuflady, ze chce biale..:) ale czy np lozeczko ponizej bedzie ok? Jakie jest ryzyko? Ze przyjdzie jakis bubel? A czy nie jest tak, ze w sklepie kupie dokladnie ten sam tylko dwa razy drozszy?? http://allegro.pl/lozeczko-bobas-biale-transparentne-ciemny-orzech-i1844225253.html Powyzej wersja minimum... A ponizej moje marzenie..:) zachorowalam na to lozeczko:) ale ilosc negatywnych komentarzy mnie przerazila... I troche sie boje kupowac tego lozeczka ..:(( http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-dzieciece-baby-boo-materac-i1843065477.html Jak myslicie? Moge prosic o jakies praktyczne rady? Wiele rzeczy niestety jestem zmuszona kupic przez internet.. Troche sie boje ze dostane bubla a w sklepie dostane to samo za te sama/nizsza cene.. Czy ktos jest na biezaco w temacie?:)

Gość barachołka
przede wszystkim sprawdz ilośc pozytywnych komentarzy jeśli zamawiasz jakiś gabarytowo duży i drogi sprzęt - ja tak robiłam przy zamawianiu wóżka po drugie co do łóżka to nieiwem ale ja spawdzałam allegro i typowy mega sklep dziecięcy bo potrzebuje łóżka turyst. i różnica jest ogromna w cenach!!!!! na allegro o wiele taniej, tak samo miałam z leżaczkiem, butelkami itd.

Gość julkajulka33
kolezanka gugyhugy ma cos nie tak z glowa,polecam ignorowac jej posty:O

Czemu nie chcesz szuflady? Bardzo praktyczna:) Nie wiem, co bym bez niej zrobiła:):):) Te droższe ładne, ale patrz na komentarze, jak ma dużo negatywów to lepiej nie kupuj. Ja już raz się tak przejechalam:(

Powiem ci, że praktyczny jest też przybornik na łóżeczko:) Ja kupiłam łóżeczko w takim zestawie( tylko inne, chcę tylko pokazać ci co może się przydać:) ): ttp://allegro.pl/arus-22-el-lozeczko-z-szuflada-gryka-posciel-rozek-i1827610885.html

ja znalazłam łóżeczko na stronie ale pojechałam odebrać osobiście.Jak dla mnie przydatne to szuflada-super sprawa,zawsze coś można schować,obniżany spód łóżeczka,wyjmowane szczebelki.

Gość mama synkaaaaaa
w tej szufladzie tylko sie kurz zbiera :-( ładne te lozeczka z drugiego linka moze warto zaryzykowac, cena nie jest bardzo wygurowana............

Gość haahahahahahahahaha
kurz to ty masz suko zamiast mozgu:D:D:D

Gość mamama27
w tym drugim dziecku będzie się źle chodzić - wogóle u mnie szczebelkowe łóżeczka się nie sprawdziły - musiałam kupić turystyczne bo synek cały byłby poobijany - i te noce kiedy wpychał nogi między szczebelkami albo szukalam po ziemi wyrzuconego smoczka o 2 w nocy - bezcenne

Gość ja bym kupiła z szufladą
możesz sobie do niej włożyć pampersy, chusteczki, przewijak... zawsze będziesz miała pod ręką. No chyba, że masz bardzo dużo miejsca w domu i masz gdzie chować takie rzeczy :) Ja kupiłam łóżeczko razem z pościelą, dokładnie takie: http://allegro.pl/17ele-lozeczko-szuflada-materac-posciel-haftowana-i1826204132.html i jestem bardzo zadowolona ;) a zestaw pościeli śliczny :)