Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hjdxhdhdhdhjdhdhdc

Czy mąż ma prawo dotykać mnie kiedy chce?

Polecane posty

Gość Hjdxhdhdhdhjdhdhdc

No, jak w temacie, ciężko ostatnio między nami.........

Gość mama podwojna;)
ma,ma.a jak sie nie dasz podotykac to moze wziasc z toba rozwod. a ze ty sie pytasz na forum?ze nie masz swojego zdania.ja bym mojemu dala gdyby mnie macal a ja nie mialabym na to ochoty.

Gość nie, nie ma prawa!
a mam podwojna to zwykla kurwa.

Gość ojejku dajcie im spokoj
a ty wyzej wiesz co to sarkazm czy za tepa jestes,zeby zalapac?

Gość @@@ to ja @@@
Nie rozumiem, o jakim dotyku piszesz; gdzie Cię dotyka i w jaki sposób?

Gość mama podwojna;)
amen:) do ojeku,dajcie spokoj-fajnie ze sa takie babki jak ty,pogadac mozna:)

Gość ojejku dajcie im spokoj
mamo podwojna,nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo..;) zawsze dowiesz sie czegos nowego na tym forum o samej sobie.:P ogolnie to facet ma prawo zrobic z kobieta na co ma ochote,ale tylko pod warunkiem,ze sa po slubie..no bo bez to grzech,nie?

Gość Hjdxhdhdhdhjdhdhdc
No np nie gadam znim bo mam powód, a on podchodzi i zaczyna się lepić dając do zrozumienia że nie widzi problemu, ja mu na to *daj mi spokój* a On na to *jak to? Przecież jesteś moją żoną, mam prawo*

Gość mama podwojna;)
wlasnie,grzech:)nie ma to jak obowiazki malzenskie

Gość .example.
Aha, to kobieta po ślubie staje się własnością męża ktory moze z nią robić co mu się podoba? :) dobrze,ze mnie uświadomiłście :P kur...cze jakie prawo? Nie ma zadnego prawa,nie masz ochoty to nie i tyle. Gdyby mój mąż wyjechał mi z tekstem" jestes moją żoną i musisz robić to na co mam ochotę" to by moim mężem już nie był i naewt by mi szkoda nie było :D

Gość nie nie ma prawa!
z moim mezem zle mi sie uklada, on nie umie uczuc okazywac, nie umie/nie chce rozmawiac. Niby sobie wyjasnilismy co nieco, ale po dwoch dniach to samo sie zaczelo a on juz myslal, ze jak troche miedzy nami lepiej, to zaraz pojde z nim do lozka. Powiedzialam mu, ze mi emocje jeszcze nie opadly, sa niedopowiedzenia, ze ja chce tylko sie przytulic, poczuc bliskoscc na razie w ten sposob, to on na to, ze na przytulanki to juz za pozno (mial w pamieci nasza nieudana wymiane zdan). Taa, to wychodzi naa to, ze jestem tylko worem na sperme, do odreagowania popedu, nikim wiecej, bo na przytulannie, adorowanie juz za pozno.... Nie sypiam z nim wcale wiec.

Gość nie nie ma prawa!
Zamierzam odejsc od niego nawet. nie piszcie mi tylko, ze jak mu nie dam, to mnie zdradzi... otoz nie zdradzi, bo tym bardziej mialabym juz powod, zeby go kopnac w dupe. On uwaza, ze wszystko jest w porzadku, a nie jest.... Zdrada tylko umocnilaby mnie w przekonaniu, ze nie jeest wart niczego---a moj maz sie boi wstydu zwiazanego z rozwodem, nie chce stracic darmowej sprzataczki i kucharki...

Gość diaderko
czy ty go wczesniej nie znalas?ile wy razem jestescie? Masakra jakas

Gość A ty czego chcesz??????????
Rozwodu czy tkwić w beznadziejnym punkcie?????

Gość A ty czego chcesz??????????
Moj kurwa wiecznie siedzi przy kompie chyba poleci razem ztym łupem, już brak mi słów mogę pierdolić, on i tak swoje, szkoda rylko dzieci a mamy dwojke, a teksty typu czy go wczesniej nie znalam se darujcie, ludzie sie niesamowicie zmieniają, swiat sie zmienia ,wszystko schodzi na psyyy

Gość moj byly maz
wsadzal mi podczas snu i budzilam sie bo czulam penetracje:-O i co wy na to?:-O pewnie mi nie wierzycie:-O nawet nie wiecie co to za wstyd:-O

Gość a example to nastepna
inteligentna....co sarkazm lapie w lot...

Gość zkłźś
Mój dotyka mnie ciągle jak tylko w domu jest. Często przytula, całuje. Jak siedzimy obok siebie to choć za kolano musi mnie trzymać :D a jesteśmy razem 10 lat. Nie przeszkadza mi to bo wiem, że on tak szaleje za mną. A że bardzooooo go kocham to pozwalam hahaha ;) żart !