Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanejro na dziś

Czy jeśli facet na mnie patrzy to znaczy ,że mu się podobam ????????

Polecane posty

Gość pytanejro na dziś

Np jadąc autobusem ,nie jest to zwykle zerkanie jak to jst ubrany ,co robi tylko patrzenie dlugie w oczy ,kiedy wysiadam patrzy nadal ? Albo ostatnio byłam na poczcie, spodobal mi sie jeden facet , stał w kolejce ja siedziałam , ciagle na niego patrzyłam ,on potem tez,ciagle glowe odwracal ,kiedy wychodzil znów odwrocil glowe. Kolejna sytuacja dzis rano ,jade metrem ,przez pol drogi na siebie zerkalismy, na stacji koncowej poszlismy w dwie rozne strony , ja sie odwrocilam kilka razy i on tez... To znaczy ,ze sie podobam ? Czy moze jestem przewrazliwiona i sobie wymyslam ? Przepraszam za głupie pytanie i chaotyczną wypowiedz ,ale ciekawa po prostu jestem ;)

Gość ssaa
no pwenie, że się podobasz!

Gość madmaxior
Czasem nawet brzydka twarz może zafascynować i intrygować.

Gość oj ile ja mialam takich okazji
Jasne, że TAK jesli nie bylby tobą zainteresowany to by nie patrzyl. Spojrz na ludzi w autobusach ,spojrzą raz ,dwa i zaraz odwracają głowe.

Gość dhdhhdhdjjsjsss
Ja w taki sposob poznalam byłego juz męza tj . w autobusie ;-) 10 lat fajnego malzenstwa ;)

Czy jeśli facet na mnie patrzy to znaczy ,że mu się podobam ???????? niekoniecznie...możesz wyglądać np.śmiesznie lub tragicznie......:P

Gość aaasasssss
autorko jęsli facet się w na Ciebie zerka/wpatruje się prawdopodobnie wpadłaś mu w oko. a gdy nie robi dalszego kroku widać brak mu śmiałości.

Gość fuuuuuuuuuuuujj
revolver - ja tego doswiadczyłam , miałam zbyt duzo wosku na włosach ,biale zaschnięte...ciekawa jestem co sobie pomyslal.... :D

revolver - ja tego doswiadczyłam , miałam zbyt duzo wosku na włosach ,biale zaschnięte...ciekawa jestem co sobie pomyslal.... wariatka? ;)