Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w ogole nie rozumiem praw

W ogóle nie rozumiem prawiczków , tego że jesteście bez znajomych

Polecane posty

Gość ja w ogole nie rozumiem praw

Ja tez bylem taką ciotą ale tylko w szkole gim-LO , rodzice mnie kontrolowali ,mialem byc ciotą ktora pojdzie na studia ,potem do pracy i bedzie przynosila kasiore. Tez mnie w szkole gnębili ,unikali. Poszedłem na studia i jakoś się wkręciłem. Poznałem przez internet jedną dziewczyne, zadna miłość, zwykla znajomosc , poznałem potem jej znajomych ,w ten sposób zyskałem dwój kumpli i jedną kolezanke . To wcale trudne nie jest, a modelem też nie jestem , pelnego portfela rowniez nie mam. Dlaczego tacy jestescie?

Gość nabijem
weź się odpierdol od prawików

Gość fuuuuuuuuuuuujj
prawiczków trzeba tępic

Gość nabijem
To życiowi wykolejeńcy, nie zrozumieją. Kupią wreszcie dojarkę na allegro i ona ich rozdziewiczy

Gość nabijem
tak, wczoraj weszłem przypadkiem i jak przeczytałem temat o prawiczkach to się przeraziłem

Gość exx.on.mob
wszedłem jak juz

Gość PRAWICZEk - Dumny
ja jestem prawiczkiem mam znajomych mam kasiore autorze postów dla mnie jesteś gównem i zerem, bo ja gdybym chciał to bym nie był prawiczkiem, ale dumny jestem z tego, a ty sie jarasz że masz dwóch kolegów i koleżanke to dopiero trzeba być ciotą aby sie takim czymś chwalić buahaha...

Gość Weteran Wojny
Jestem prawiczkiem mam 27 lat, wątpie że ktoś o tym wie, jestem samotnikiem miałem depresje i nerwice , co zostały fobie i leki , mimo że nie spełnaiam oczekiwan społecznstwa i nie bardzo daje sobie rade w życiu, Ale staram sie przebic , Jak widze obca kobiete i chce znią nawiazac znajomosc to o malo nie dostaje palpitacji serca, A w pracy przebywałem tylko z facetami a na dyskotekach nie jestem bywalcem co ogranicza moje możliwości nawiazania znamomosci z nowymi kobietami, Jedyną szansa jak miałem było liceum i internat , tylko byłem frajerem sam nie wiem co oczekiwałem od życia , poprostu chciałem być wporządku dla wszystki, zwłaszcza dziewczyn.