Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hdhsuus

Jak usunac szpeczace pieprzyki

Polecane posty

Gość Hdhsuus

Jak i gdzie usunac pieprzyki z twarzy cZy ktos z was mial taki zabieg

Gość tak niestety jest
dziad a dlaczego rak? usuniecie zmiany, jesli nie jest na NFZ, kosztuje w granicach 300 zł

Gość Hdhsuus
Mam na twarzy cztery pieprzyki strasznie sie ich wstydze widze ze rosna staja sie wypukle okropnie to wyglada, wiec jak to jest wizyta u dermatologa i on. Gdzies mnie skieruje???

Gość tak niestety jest
idz do dermatologa, on skieruje cie do chirurga onkologa. ale na nfz mozesz miec problem. chociaz jak rosna, zmieniaja sie, np sa bolesne, to ci na pewno usuna poniewaz stanowia zagrozenie ze zrakowacieją. natomiast sama mozeszz isc do pierwszego z brzegu chirurga ktory zajmuje sie usuwaniem znamion (na necie nawet wpisz usuwanie znamion i twoje miasto) ale pamietaj, ze nigdy nie sugeruj sie cena i zeby zawsze bylo badanie histopatologiczne. sa 2 metody usuwania - wyciecie i wypalenie laserem. kazda ma wady i zalety. z chirurgiem mozesz podjac decyzje, jaka metoda jest lepsza. sama tez mam zamiar usunac nieduze znamie na twarzy.

Gość tak niestety jest
myszka a oglada ci je dermatolog regularnie? moja babcia miala czerniaka, na szczescie dosc szybko poszla do onkologa z tym, wycieli, i jest OK

owszem byłam i chciał mi usunąć coś byle usunąć bo mu sie nie podobałam z pieprzykiem :O wiesz ja mam to po tacie

Gość Hdhsuus
Mi jeden zrobil sie jakis dziwny tzn taka skorka sie na nim zrobila dzis mi sie zadarla i poleciala krew ogolnie strasznie sie ich wztydze sa duze okropn ie to wyglada

Gość Hdhsuus
A ktorA metoda jest lepsza i ile to kosztuje??