Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddoooooodddd

Wynajmowałam mieszkanie w Nowym Jorku , jej jacy tam bogaci ludzie mieszkają

Polecane posty

Gość dddoooooodddd

Ja sie czulam jak biedaczka z zaadupia :( zarabiają po kilka -kilkanascie tysciecy dolarów, bylam w jednym apartamencie na Upper east Side, az mi szczeka opadla :O Piekni ,wylansowani ludzie , wrocilam do polski zobacyzłam wredne gęby ,podarte spodnie i nietolerancyjnych ludzi, tu nawet za zielone wlosy cie dresy pobiją :(

Gość moi pakistańscy sąsiedzi
to chyba tylko na Upper east Side byłaś :(

Gość dddoooooodddd
;(

Gość forever young...
te wredne geby i podarte spodnie to twoi starzy pewnie:O

Gość dorotayyyyyy
No niestety różnica kolosalna :(.W Polsce na ulicy ,to ciężkiej depresji można dostać :(

to tak jak na Borough Park w ny, albo gorzej nawet:(

Gość co racja to racja.......
Mieszkajac w PL pewnych rzeczy sie nie zauwaza, czlowiek sie do nich przyzwycaja po prostu. Ja od kilkunastu lat mieszkam w Paryzu, do Polski przyjechalam po kilku latach nieobecnosci i...przezylam szok :-( Szaro, buro, ponurzy ludzie. Brr!

Gość to jest pewnie
tęsknota za pluskwami :(

albo za karaluchami :(

Gość ja wróciłam niedawno z Chicago
odniosłam takie samo wrażenie jak ty... w ameryce ludzie sa bogaci, piękni, uśmiechnięci. A w Polsce? Kobiety wyglądają jak Halinka Kiepska, a faceci jak Ferdek. Nikt się nie smieje, każdy warczy na siebie, każdy ma depresję

Gość uuhuhuhuhuuuuu
Wiecie co ? Zgadzam się z Wami, też byłam niezbyt długo ale jednak w Bostonie i NY przez miesiąc , ALE ... nie zauważacie jednego. Tam są owszem super zadbani ludzie niczym w z filmu , ale są też przeciętni i ogromna liczba grubasów , nie da się inaczej tego nazwać :O Dlateego wprowadzają nowe taksówki ,znacznie większe mini vany, bo ludzie są grubi jak świnie, nie mieszczą się do auta. Wystarczy pojechac w mniej ciekawe dzielnice ,za miasta , ośrodki typowo przemysłowe , tam wcale bogaci nie mieszkają ,ale co racja to racja - u nas ciezko spotkac uśmiechniętą osobe , jedyne tematy rozmów w autobusach to... CISZA i nic nie mowienie, POLITYKA lub bluzgi mlodzieży.