Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

nie moge przestac tego ogladac :)

Polecane posty

Gość Uncle Adolf w gotowosci =D
no to pieknie zona :-D dobry advert :-D jeden z moich ulubionych zarcikow :-D - jakie ma pan kwalifikacje ? - umiem zajebiście stać na bramce :-D gdyby te kvrwy z jc mnie nie wyslaly na kurs ktory nie istnieje juz bym stal :-D ale hvj im w dvpe (tak typowo po polsku) sam sobie zrobie a to gdzie przepraszam stoi twoj muczos pakeros :-D ze krew zmywasz? bo te zlamasy angielskie to jajeczka przepiorcze maja .. pamietam kiedys paru gnoi costam sie plulo a ja w zlym humorze wracalem podpity (podpity z zlego humoru w sumie) i jeden dostal liscia.. ide dalej a oni mnie gonia ten od liscia z jakims pretem w rece .. znowu dostal liscia wyrzucilem mu tego preta w kszaki i sobie poszli.. ale moze welsze sa inne :-D

Gość dramat społeczny..
Ja pierdole... i własnie taki niż społeczny jak powyżej wyjeżdza za granice i taka a nie inna opinia o polakach :o

jaki pakerus? zaden z niego pakerus, chudy jest tylko ze silny no i zna troche tych kocich ruchow:) stoi na barze, wiec niby spokojnie miejsce, ale oni latwo krwawia, wystarczy popchnac i zaraz leb rozciety czy cos... a tak mi sie przypomnialo jak ostatnio zalatwilam takiego na amen w sumie duzego udzialu w tym nie mialam... no wiec ide sobie, saturday night, jakis koles sie przyczepil, cos gada, namolny strasznie, a ja nie zastrzymywalam sie, az on postanowil po mnie siegnac (uzyc silowej perswazji) i nie wiem co i jak tam dalej zrobil no ale polecial w przod, i to tak zwinnie, ze glowa przywalil w odkryty kant rynny na scianie, po czym pojawila sie wielka kaluza krwi, jacys jego znajomi zaraz zrobili rwetes a my sie ulotnilysmy dyskretnie... mam nadzieje, ze zyje - ruszal sie :)

Gość sjuksa
obejrzałam i po jednym razie mogę przestać takie se:P

Gość Uncle Adolf =D
Mloda Foka :-D nie no niezle niezle :-D ja tam nienawidze przemocy generalnie i dlatego lubie imprezy w uk bo sa mozna powiedziec wersja light :-D w porownaniu z tymi w pl juz sie nanapyerdalalem o pietruszke po prostu w zyciu.. nienawidze przemocy , ciezko mnie wyprowadzic z rownowagi i jestem zdania ze agresja rodzi agresje.. dlatego od 2lat staram sie unikac jej za wszelka cene :-D czasem sie nie udaje ale coz :-D w ostatnim kwartale spadla ona do 0.0% :-D i jestem z siebie dumny :-D

Gość zonko nic do ciebie nie mam
ale my baby sleeps?? serio? ;]