Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNO MI JEST ALE TAKIE ZYCIE

ZAZDROSZCZĘ WAM

Polecane posty

Tutaj są same mamusie które mają komu dzieci zostawic, mają mężów co codziennie, duzo zarabiają, kurcze zazdroszczę wam, ja mam 2letnie dziecko, nie mam kompletnie nikogo aby mu nawet dziecko na godzinę zostawic, męża co prawda mam kochanego ale nie obecnego, przezs 2 lata ostatnie pracował 2tygodnie 3dniw domu a nawet czasem 3tyg 3dni w domu, miesiac temu pojechał za granice, ciagle go nie ma, a i zarobki nie za rewelacujne, teraz pojechał moze z 5tys przywiezie ale to jednorazowy wyjazd, i oczywiscie pieniadze juz na są zaplanowane na co pójda w końcu zima idzie, nie mówie że na nic nie mam, ale pieniadze wystarczają zeby żyć, pozdrawiam mwas drogie mamy bardzo wam zazdroszczę

Gość mama malego synka789
no cos Ty! Pokaz mi ktora to taka bogata z kafe jest ( przynajmniej nie ja) 5000 na zime to calkiem sporo chcialbym tyle miec... Dziewczyno nie masz zle tylko docen to co masz. pozdrawiam

Gość A ja zazdroszcze Tobie
Mam 33 lata, prace ktora nie starcza do 1 i tyle. Nie mam meza, a dziecka nigdy nie bede mogla miec. Nie mam faceta od 6 lat i nic nie wskazuje zeby sie kiedys to zmienilo. Nie mam nawet kota bo w ciagu tygodnia za duzo pracuje. Codziennie wracam do 4 scian pustych i nikt nigdy nie czeka z obiadem

mi najbardziej jest żal tego ze ciagle jestem sama, co z tego ze mam męża, ale jego ciagle nie ma, jak przyjedzie z zgranicy, to znów powrót do tamtej pracy, a on nie chce tam pracować bo atmosfera jest okropna, istne znęcanie psychiczne, szukamy cały czas innej pracy. ale bez znajomości nie ma na to szans, ehh z czego mam się cieszyć, wiem może i mam wiele, ale co to za zycie, mieszkamy na wsi, na wyprowadzkę nie ma szans,

Gość kochana....
nie wierz w to co tu pisza:) docen co masz!

Bardzo bym chciala mieszkac na wsi

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie tylko ty tak masz kazdy ma JAKIES MNIEJSZE LUB WIEKSZE PROBLEMY NALEZY DOCENIAC TO CO SIE MA BO INNI MAJA I TAK NAPRAWDE NIE DOCENIAJA GDY INNI BY CHCIELI MIEC A NIE MOGA

tu was pewnie zaskoczę, z mężem mamy po 23lata, dobija mnie też że nie mam z kim dziecka zostawić nawet na to przysłowiową godzinę, wokoło widać ze jak kobieta urodzi to zaraz zostawia z matka czy teściową, ja mamy nie mam, teraz poznałam dziewczynę młoda, ma 7tyg synka, zostawia dziecko matce, za 2tyg wyjezdza na 4miesiace do irlandii, bez dziecka oczywiście, dla mnie to nie pojete, ale zazdrszczę jej ze ma dziecko z kim zostawić, do żłobka jej nie dam, ponieważ u mnie takiego nie ma, dopiero 50km od domu,

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A JA NIE UMIE ZAJSC OD 3 LAT W CIAZE I CO??? KAZDY MA JAKIES PROBLEMY JEDNI MAJA TAKIE DRUDZY INNE TAKIE JEST ZYCIE

ja mam 35km do pracy

mój mąż jak 400km, dała bym wszystko(prawie) aby mój mąż miał 35km do pracy, wiadome każdy ma swoje problemy, ale przyznaję sie ze zazdroszcze, ale nie z nienawiścia, ale zazdroszczę ze innym życie inaczej sie ukłąda tak jak ja bym to chciała, czasem mam taką myśl inni zyją życem jakim ja bym chciała a ja na takie zycie poprostu nie zasługuję,

Ja mam 1500 na reke i 35 km do pracy CODZIENNIE - jezdze tam pociagiem i autobusem, bo nie stac mnie na samochod. Wolalabym miec meza ktory by mieszkal 400km ode mnie (mialam faceta ktory mieszkal 500 i zylismy tak przez 5 lat - bylam szczesliwa), niz nie miec nic i nikogo. Ty jestes mloda, jak bedziesz w moim wieku, bedziesz miala odchowane dziecko. Bedzie czas na zabawe, odpoczynek. Masz dziecko, kochajacego meza, ktory jest Was w stanie utrzymac. Docen to.

docieniam żebyś wiedziała ze docieniam, ale zazdrośc i tak jest,

Zawsze jest tak, ze mogloby byc lepiej Ja wole myslec, ze mogloby byc gorzej Moglabym byc 40-letnia niepracujaca matka uposledzonego dziecka na utrzymaniu alkoholika

Gość Smutno mi jest ale takie życie
no wiadome że zawsze może być gorzej ale także zawsze może być lepiej, a my chcemy to zmienić ale nie da się

Gość ....MILKA..
ja tez praktycznie nie widuje męża bo bardzo duzo pracuje, ja tez pracuje ale standardowo 8 godzin i do domu - teraz to jeszcze 7 godzin a mąz po 10-11 - rozkręca własny biznes. Ja zarabiam 2000 na reke, mąz przynosi ok 6000-7000. Czasami tez jest mi smutno bo sie mijamy i mamy dla siebie duzo czasu lae nie narzekam to nie potrfa u nas dlugo. Najwazniejsze ze jestemsy zdrowi, corka jest zdrowa, usmięchnięta umarlabym zeby cos jej sie stało tfutfu. Ciesz sie ze masz zdrowe dziecko reszta sie ulozy.

ale ty masz takze pieniadze, ok 10tys na miesiac, my mamy 3tys nie ma szans aby na coś odłozyc, jak bym była na twoim miejscu była bym szczęśliwa, pracujesz, ja nie bo nie mogę,

Gość fdsfsf
Jeśli trochę pieniędzy masz, to szukaj punktów gdzie dziecko możesz zostawić pod opieką (np laców zabaw z centrach handlowych czy klubokawiarniach dla rodziców z dziećmi, albo zajęć czy żłobków z godzinami dla dzieci z zewnątrz), choćby właśnie na wspomnianą godzinę. To każdej mamie niezbędne.

a przeczytaj co napisałam, mieszkam na wsi, do najbliższego miasta mam 50km, nie każdy mieszka w centrum dużego miasta,

Gość szossska
nie doluj sie,wez sie w garsc.myslisz,ze te co podrzucaja dzieci swoim mamom lub tesciowym sa jakies lepsze?to sa dopiero MAMUSKI!szkoda slow na takie,a znam takie.pracuja od 7 do 16 a i tak na sobote czy niedziele jeszcze dziecko podrzucaja komus.Nie umieja sie zajac wlasnym dzieckiem. ty umiesz!