Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciohchhh

Nabór zimowy a nabór letni na studia?

Polecane posty

Gość studenciohchhh

Witam, tak jak w temacie? nigdzie nie moge znalezc info. na ten temat kiedy jest jaki nabór? Pozdrawiam i dziekuje za informacje :)

zależy raczej od Uczelni w sezonie zimowym zwykle, o ile dobrze pamiętam zajęcia rozpoczynają się od lutego, choć nie wiem czy to reguła, więc nabór pewnie od stycznia

Gość gość kijo
No nie wiem czy to dobry wybór, jak startowałem do pracy, to wszędzie chcieli wyższe, jestem po wyższej szkole bezpieczeńśtwa i uwazam ze studia tam mi pomogły w znalezieniu zatrudnienia, skorzystalem z opcji studiów zimą

Gość gilk
studiuje na wyższej szkole bezpieczenstwa i tam nabor zimowy jest od marca

Gość gość
Przecież na kazdej stronie jest napisane kiedy jest rekrutacja, ewentualnie sa podane nr kontaktowe

Gość gość
A jeśli masz problem ze znalezieniem informacji o rekrtuacji czy nr tel to chyba to jakas malo poważna uczelnia.... A jesli chodzi o nabor to jest roznie, na niektorych uczelniach przeprowadza sie tykko rekrutancje letnia, a na innych tez zimową. Np. ja wcześniej studiowałam w lublinie na UMCS to była tylko letnia ( nie wiem jak jest teraz), a teraz studiuję w Warszawie na uczelni prywatnej i wiem, ze jest też zimowa, takze to zalezy

Gość gość
* rekrutacje

Gość gość
Postawiłem na Wyższą Szkołę Gospodarki Euroregionalnej k. Warszawy ze względu na międzynarodowe środowisko, w którym po prostu lepiej się czuję, a jeśli chodzi o kadrę to wsge zatrudnia wykładowców z UW i innych prestiżowych uczelni więc o poziom przekazywanej wiedzy nie muszę się martwić.