Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna134121

tabletki... i ciąża?

Polecane posty

Gość dziewczyna134121

Witam. Od roku biorę tabletki antykoncepcyjne Diane-35. Co miesiąc miałam regularny okres, tzn krwawienie z odstawienia. Za każdym razem dostawałam go w 3, 4 dniu przerwy. Tym razem jednak nie dostałam... dzisiaj jest niedziela, a ja powinnam dostać ten 'okres' w czwartek, piątek... i jakoś go nie ma. Czy jest to możliwe, żebym była w ciąży? Zaznaczam, że tabletki przyjmowałam regularnie , nigdy ani jednej nie pominęłam, ani nie wymiotowałam, ani nic. Teraz przyjmowałam antybiotyki, ale w tym czasie nie kochałam się z moim chłopakiem. Strasznie się denerwuję... jaka jeszcze może być przyczyna tego, że nie pojawiło się to krwawienie ? Proszę o poważne odpowiedzi.... Nie, nie mam 14 lat. Wybieram się właśnie na studia i ciąża w ogóle by mi nie pasowała....

jesli nie wspolzylas z facetem, to nie jestes w ciazy. po jakims czasie, ilosc dni, po ktorych powinnas dostac "okresu" staje się większa. ja kiedys dostawalam 2-3 dnia przerwy, 2 miesiace temu dostalam 7 dnia,wtedy, kiedy bralam juz tabletkę z następnego opakowania. pozdrawiam :)

Gość dziewczyna134121
naprawdę? Trochę mnie uspokoiłaś.... Bo skoro tabletki hamują całkowicie owulację, to ciąża powinna być wykluczona. A jednak niektóre kobiety w nią zachodzą....

ja tez się wystraszyłam, jak nie miałam okresu, ale zadzwoniłam do swojej gin i powiedziałą, ze tak się dzieje i nic na to się nie poradzi. Oczywiscie mozesz zrobic test dla dodatkowego komfortu psychicznego :).

Gość dziewczyna134121
no własnie antybiotyki brałam ponad tydzień, strasznie się po nich czułam...Zrobię test jutro. :) Denerwuje się też z tego powodu, że ostatnio strasznie często sikałam... ale taki objaw to nie tylko od ciąży, mogę mieć jakieś zapalenie pęcherza, czy coś w tym stylu.... Ale zrobię test i wszystko się okaże... i tak sie okropnie boję ! Ciągle czuję taki niepokój w brzuchu.

Gość dziewczyna134121
naprawdę strasznie się uśmiałam, kiedy zobaczyłam ten post wyżej. ;] Komuś się naprawdę nudzi....

Gość dziewczyna134121
niestety nie mogę, nie mieszkam w mieście i wszystko zamknięte....

Gość dziewczyna134121
Tak to jest jak się jest wieśniacka suka i wszystko jest zamknięte więc muszę czekać

Gość czytaj ulotki
O Diane jest wzmianka że NIE NALEŻY GO STOSOWAĆ jako środka antykoncepcyjnego. Więc lepiej się przygotuj na test.

Gość dziewczyna134121
widzę, że moje wypowiedzi nie mają sensu. No trudno....

Gość dziewczyna134121
nawzajem :) i dziękuję :)

Gość dziewczyna134121
Więc idę dać dupy komuś

właśnie coś mi świtało z tą nazwą. tymi tabletkami nie leczy się przypadkiem hirsutyzmu? jego skutkiem "ubocznym" jest zatrzymywanie owulacji(?)

Gość dziewczyna134121
Lubię nasrać facetowi na klate po seksie:)

Gość Dziewczyna134121
Nie wstydzę się i pisze pod swoim nickiem