Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolaaaa_91

czy się wiązać z nim czy dac sobie spokój ?

Polecane posty

Gość Nikolaaaa_91

mam 20 lat, on 30, spotykalismy sie od stycznia, nie wiedzizłam, że ma żonę, nie powiedział mi bo jak sam tłumaczy gdybym wiedziała to bym na niego nie spojrzala, dowidzialam się jakieś czas temu, oni co prawda razem nie mieszkali ani nic, maja dziecko, dziecko urodziło sie w lutym br. kiedy juz się ze mna spotykal, z zoną nie mieszkali razem od stycznia, a więc od czasu kiedy zacząl spotykać się ze mną, teraz sie rozowdzą... i no właśnie.... zastanawiam się czy warto wiążac się na powaznie z takim czlowiekiem, który raz oklamal mnie, a dwa zostawił swoja zonę w najtrudniejszym momencie =, kiedy była w zaawansowanej ciązy, małe dziecko.... tak samo móglby kiedys postąpić ze mną bo w końcu nie całe zycie ma się 20 lat... kocham go, on mnie też ale bardzo się boję i proszę mnie nie oceniac ani nie wyzywać od szmat i dziwek bo ja nie wiedziąłam, że on ma taka sytuacje, gdybym o zonie wiedziała to nigdy bym sie w cos takiego nie pakowała, i nie piszcie takżeże chodzi mu o seks, bo seks pojawił sie dopiero po pól roku naszego spotykania, a obcenie odkąd się dowiedziąlam o żonie czyli od miesiąca seksku nie ma... nigdy on na to nie nalegal, poprostu dobrze nam sie zrozmawialo fajnie razem czas spędzało... I co ja mam robić, postawic wsyztsko na jedna karte i być z nim, czy może dac sobie spokój ?

Gość bardzo długie zdanie napisałaś
nie podoba mi się to

Gość W-r-e-d-n-a
Nikolaaaa_91 - masz 20 lat...mysle,ze jednak powinnas rozejrzec sie za kims kto nie ma obciazen typu ex (czy wkrotce ex), dziecko. Ten facet nie rokuje najlepiej....zwlaszcza ze wasz zwiazek zaczal sie od klamstwa.

Ja bym wiała... chyba, ze by sie okazało, że zonka sie puściła i baby nie jest jego. Gdyby to był 18 letni chłopak, który wystraszył sie odpowiedzialności i uciekł, to jeszcze mogłabym to jakos zrozumiec... ale 30-letni facet?? To jakis Piotrus Pan...

Gość marta poranna
musisz przemyśleć jak i czym się wiązać. Odradzam nitki, kordonki, sznurki. Linki jachtowe są bardzo mocne - Tak związany związek się nie rozerwie nawet przy obciążeniu 100 ton

wiesz przeczytalem tylko pierwsze zdanie i juz mam odpowiedz , daj se spokoj to nie funkcjonuje taka roznica wieku to przepasc - moim zdaniem max 5 - 6 lat roznicy wieku miedzy partnerami jest w stanie wytrzymac zwiazek wszystko powyzej to niepowodzenie ...predzej czy pozniej

Pytanie czy to on ja zostawil, czy ona jego i z jakiego powodu. Fakt, że kobieta ma brzuch nie usprawiedliwia wszystkich jej czynow i nie robi z niej swietej, ciezarne kobiety też bywaja sukami.

Gość Nikolaaaa_91
co do rozicyu wieku sama miałam obowy, ale jest naprawde super dobrze się dogadujemy no i wogłóle jest wiele par z taką i wieksza różnicą wieku i im się układa, miezy moimi rodzicami jest róznica 15 lat i sa naprawde wspanialym przykładny małżeństwem, więc uważam że jesli chodzi o to to nie ma reguł

ok , pytasz wiec odpowiadam ...wiedomo ze od kazdej reguly zdarzaja wyjatki, to co napisalem to moje zdanie a co ty zrobisz to twoja sprawa 🖐️