Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca - 27 latka

Pytanie o test ciążowy i cykle do znawczyń tematu:)

Polecane posty

Gość pytająca - 27 latka

Czesc Dziewczyny! mam pytanie, moze ktoras ma podobne doswiadczenia: a wiec tak, mam cykle 27-31 dni, miesiaczka trwa ok 7 dni, we wrzesniu dostalam okres 9 września, od 22-26 wrzesnia bardzo bolal mnie lewy jajnik, kochalismy sie z mezem 22 i 24 wrzesnia. Czy jak np dzisiaj zrobie test bedzie za wczesnie, i jak duze jest prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze? Dodam, ze to nasz pierwszy cykl bez zadnego zabezpieczenia;/ tak po prostu nas ponioslo:) wiec wiem, ze za pierwszym razem raczej nikomu sie nie udaje;) Dzieki za madre rady i odpowiedzi Ps. jak robic teraz test, to jaki? Dodam, ze od wczoraj bolą mnie piersi i brzuch na dole ciągnie jak na okres

Zrób test w tym dniu, w którym powinnaś dostać najpóźniej okres, czyli w 31 albo nawet w 32 dc. Ha, nie udaje się za pierwszym razem to rzecz dyskusyjna, bo mi się akurat udało :D Ja robiłam dwa: Acon, o czułości 10 ml i Pink Test o czułości 25 (czyli najbardziej standardowej).

Gość a ja.....
test najlepiej w terminie @, jeśli go nie znasz to 14 dni po stosunku . Obojętnie jaki im czulszy tym lepszy, najwiarygodniejszy jest z krwi- koszt około 25zł i daje 100% pewności

Gość pytająca - 27 latka
Slyszalam i czytalam o takich testach, co u niektorych pokazują ciązę już 7 dni po stosunku, ale pewnei ich skutecznosc jest watpliwa.. Wychodzi, ze mialam wtedy dni plodne, ale jakos nie czuje jakis zmian, wiec raczej sie nic nie zagniezdzilo;) Do tego ten bol brzucha i piersi... @ powinnam miec ok 6 pazdz.

Gość pytająca - 27 latka
Moze ktoras z Was sie jeszcze wypowie??

Gość ..::aga::..
ja przy cyklach 27 dni, zrobiłam dzień przed spodziewanym terminem i wyszła mi bardzo blada kreska, ale była. Wcześniej chyba nie ma co się fatygować.

Gość kobieto tego ci
nikt nie powie czy jestes czy nie moze jestes a moze nie i tyle w temacie