Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga_99

Brązowe plamienie tydzień przed okresem, starania o dziecko!!

Polecane posty

Gość Aga_99

Witam. Jest to 4 cykl naszych starań. W tym cyklu dostałam okres 8 września od 5 do 9 dnia cyklu brałam clostilbegyt. 17 września byłam u ginekologa pecherzyk miał 20mm i dostałam zastrzyk na pęknięcie. Miałam tez w tym samym dniu badanie na droznosci jajowodow i dostałam czopki o nazwie scopolan. 30 września pojawiły sie u mnie brązowe plamienia najpierw jasne, a potem ciemne tego dnia zrobiłam tez test ciazowy rano, ale nie z pierwszego moczu i wyszedł negatywnie. Czy mimo wszystko może to być ciaza. Kochaliśmy sie z mężem według zaleceń lekarza.

Gość Aga_99
Czy ktos może mi pomoc może któraś z was miała podobnie.

Gość nast i azja
Aga nawet jeżeli ktoś miał podobnie to nie znaczy że ty masz tak samo. Zrób sobie betę i będziesz miała sprawę jasna. Ale proponuję poczekać do dnia okresu.

Gość Aga_99
Ale te czekanie jest najgorsze wiec pomyślałam ze trochę popisze i poczytam na forach to może czegoś sie dowiem.

Gość wika89
cześć ja staram sie o dzidzię mniej więcej tak samo jak Wy od 4 miesięcy... długa historia ale apropo tych plamień to sama nie wiem ja też tak mam przed okresem na ok 5 dni mam brunatne plamienia z domieszką krwi... potem czyściutko i okres jak należy nie wiem zapisałam się do lekarza boje się że to może być niedomoga

Gość Aga_99
Czesc. 5 października byłam u ginekologa i powiedział, ze macica jest miękka a blona grubsza, ze wyglada to na wczesna ciążę. Prosił żebym przyjechała w środę i wtedy będzie wiadomo. Wychodząc z gabinetu usłyszałam proszę sie nie martwić to na 80% ciaza. Nie wiem dlaczego wtedy ten test był negatywny. Co myślicie? Czy miała któraś z was taka sytuacje albo podobna? Pomóżcie... Do środy odejdę od zmysłów :(

Gość nowaxa
hej mam bardzo podobnie jak ty, staramy sie 5 miesiecy bez leczenia, okres mialam 9 września a 4 pazdziernika dostalam plamienia ciemno brazowe i trwaja do dzis! robilam test 2 dni temu i wyszedl negatywny, jutro powtorze test. duzo masz tych plamien?

Gość nowaxa
no to spokojnie 80% to naprawde duzo:)

Gość Aga_99
Wiem, ze dużo tylko to takie głupie uczucie nie wiadomo czy tak czy nie. Już bym chciała wszystkim sie pochwalić, a nie moge.

Gość dziewczyno nie przesadazj
ino :O same kretynki na tych forach "staram sie 4 cykle i i jest mi ciezko czemu nie zachodze:O:O:O:O " czytac juz sie tego nie da ludzie maja wieksze problemy i staraja sie latami

Gość Aga_99
A ja sie staram 4 i to jest dla mnie przykre, mam sie martwić kimś kto sie stara latami owszem pewnie takie kobiety martwią sie bardziej ale każdy ma swoje problemy mniejsze i wieksze

Gość Aga_99
Byłam u lekarza. Udało sie. Jestem w ciąży!!! Cieszę sie ogromnie :)