Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milama_

bole menstruACYJNE I RAK MIESIACZKI

Polecane posty

Gość milama_

Witam. Moj problem polega na tym ze spoznia mi sie okres jeden dzien. ckle mam reugalrne 27 -28 dniowe . wspolzylam z chlopakiem w dni plodne zsunela sie nam prezerwatywa ale nie ostala we mnie tylko wystawala na zewnatrz. ostatnio okres dostalam 4 wrzesnia . zrobilam wczoraj rano i dzisiaj po poludniu test ciazowy i oba negatywne. mam bole podbrzusza JESTEM CALA SPUCHNIETA jak zawdze przed okresem a miesiaczki jak nie ma tak nie bylo. co to moze oznaczac? czy test sie myli. od stosunku minelo 15 dni.

Gość milama_
czemu za wczesnie? przeciez minal juz 1 dzien spodziewanej miesiaczki a tak na testach jest napisane ze jest wiarygodny po tym dniu?

Gość milama_
ok skoro tak twierdzisz

Gość milama_
no zaszkodzic nie zaszkodzi ale czytaam inne fora i dziewczyny sie wypowiadaly ze robiac juz w 1 dzien spodziewanej miesiaczki mialy wyniki pozytywne

Gość jeden dzień się spóźnia a ty
już panikujesz? No, bez przesady!!! Mówisz, że gumka wystawała na zewnątrz, więc plemniki nie mogły wniknąć do pochwy. No, chyba, że pękła przy okazji Poczekaj spokojnie parę dni, pewnie podziębiona jeszcze jesteś przy takiej pogodzi i dlatego się spóźnia

Gość milama_
nie no peknac nie pekla. po prostu wystawala na zewnatrz bo zunela sie przy wycodzeniu partnera. ja ja zlapalam i wyciagnelam