Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldinua

moj facet nie moze dojsc

Polecane posty

Gość Aldinua

jestesmy razem 3 mies. pare razy zauwazylam ze moj facet nie moze dojc. tlumaczy to np. tym ze dmuchnelam mu na szyje itp.. Czy cos jest ze mna nie tak? wczesniej byl z inna dziewczyna 1.5 roku... moze o niej mysli? wierze ze mnie kocha, ale nie wiem co jest nie tak...dodam, ze ni9e kazdy seks jest nieudany. nie leze tez jak "kloda"...

Gość agrafffkaaaa
czym przejawia sie to, ze nie moze dojsc - opada mu, czy po prostu sie zmeczy i przestaje?

Gość Aldinua
jest mu dobrze i w penym momencie jak ma juz dojsc cos sie psuje i juz nie moze...bo mu np. dmuchnelam w szyje.. i na tym konczymy..

Gość Aldinua
nie zauwazylam zeby mu opadal ale poprostu jakby tracil ochote..

Gość agrafffkaaaa
moj tak ma czasami jak mu robie reka, ale jesli podczas penetracji cos takiego ma miejsce, to juz z facetem cos nie tak chyba generalnie dla faceta penetracja powinna byc bardzo podniecajaca - moj az sie nie kontroluje wtedy...

Gość Aldinua
Hmmm... chcialabym to zmienic, ale nie wiem jak... Zazdroszczę...

Gość duży mózg mały mały
typowe szybko łatwo i na pokaz facet ma taki hamulec jak cos niegra to włancza go i nic go nie podnieci a jak go wyłączyć czas spokuj i mu nie dmuchaj w ucho bo to też jakaś nachalna zbytnio jesteś wszystko z niego robisz i go rozrywa daj mu inicjatywe czy jakośXD