Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość search

Juz nie mam sily zyc z mezem-erotomanem!!

Polecane posty

Gość search

Mam problem z mezem. Chodzi o seks.Moj maz mysli i mowi tylko o seksie,jak mnie przytula to nigdy normalnie,zawsze lapie za tylek albo piersi. Mamy 2,5 letnia corka,ktora zajmuje sie tylko ja.Maz jak wraca z pracy to albo tv albo faja i piwo na balkonie,nie odniesie nawet szklanki czy talerza do zmywarki. Dziecko,pies,dom-moja sprawa,ok. Seks musi byc codziennie,jak odmowie,to sie obraza i wscieka.Tlumaczylam mu,ze on sprawia,ze nie mam ochoty na seks,bo daje mi do zrozumienia,ze to moj obowiazekJa sie z nim chetnie pokocham,po dwoch dniach rzucam sie na niego wrecz,ale tylko wtedy,kiedy on mnie nie zmusza.Jak corka spala w dzien,a on mial wolne,to seks obowiazkowo,teraz jak jej nie klade w dzien,a on ma wolne,to mi kaze ja klasc,bo chce seksu(czego nie robie oczywiscie). Ostatnio sie zbuntowalam i jak sie wsciekl,ze mu odmowilam,to go ignorowalam dwa dni,ale to niedobry sposob,wiem. Jestesmy ze soba 6 lat,czuje sie jak mieso. Co mam robic?Nie chce mu ulegac,bo zle sie z tym czuje.Bzykamy sie conajmniej 4 razy w tygodniu,a on ciagle mowi,ze za malo..

Gość prawiczek na zawsze
Dodawaj mu ukradkiem do jedzenia srodek na obnizenie potencji i po problemie 🖐️.

Gość liść jesieni
jakby Cię nie chciał i odmawiał seksu też byłabyś niezadowolona. Ale ok, facet przesadza a na terapię na pewno nie da się namówić. Musisz mu tłumaczyć w kółko, o ile się da, że jesteś chętna, ale niech Cię po prostu nie zmusza.

Gość search
heh,wiesz,ze o tym myslalam?:D Aj,zeby to bylo tak co drugi dzien albo zebym wiedzial,ze moge odmowic,a nie ze sie obrazi...:(

Gość search
No tlumacze,a on sie wscieka i tak. Czyli,ze nie zwariowalam i nie jestem oziebla,jesli nie chce codziennie?Tzn.moze byc i trzy dni z rzedu,ok,ale bardzo sie blokuje jak on mnie zmusza. I jakby sie ze mna w ogole nie bzykal,to na pewno bylabym zla,ale ja nie odmawiam mu ciagle,tylko czasem,a u nas jest tak,ze seks MUSI byc codziennie, jak nie,to obraza.

Gość prawiczek na zawsze
Ile lat ma maz jesli mozna wiedziec ?

Gość search
Nie,z kasa nie ma problemu,zyje nie w PL i bez nigo czy z nim sie utrzyma. Rozwod?Z takiego powodu?

Gość liść jesieni
w sumie to nie pasowało do obrazka polskiego mężczyzny - oni idą do pracy i od razu przestają mieć ochotę na cokolwiek poza piwem;)

Gość search
Chcialam,zeby odezwal sie ktos z takim problemem,po prostu.Chcialam uslyszec jak mozna to zalatwic albo sprobowac zalatwic.

Gość search
lisciu-no nie?Ale moj maz to Polak,chociaz z niemieckim obywatelstwem;)

Gość łoooboizu
biedna jestes:( wspolczuje CI

Gość liść jesieni
tak, bo w Polsce życie tak dobija ludzi. W Niemczech trochę inne podejście do tych spraw, to chyba możesz z nim pogadać o terapii.

Gość search
lisciu-wiesz co?Ja mu tlumacze,ze ja moge i piec razy jak mala jest poza domem albo spi,ja jestem gotowa na wszystko,ale jak on mnie traktuje jak mieso to nie moge,no nie moge i juz.Rozmawiam z nim ciagle,prosze,zeby mnie czasem przytulil tak po prostu,on przytuli,ale reka i tak maca tylko piersi i tylek..:(

Gość search
ZS-dziwny jest ten swiat,nie wszystko jest czarne i biale.Nie ma tak,ze albo seks wbrew sobie albo kastracja-.A moze..jeszcze kiedys on sie przyda innej kobiecie?;)

Gość search
KiKi-brom no chyba,nie ma innego wyjscia??:)

Gość muuuuuuuu!!!!!
szczery radzi kastrację w jego przypadku zadziałało, ale frustracja rzuciła się na odpowiedzi

Gość search
lisciu-terapia,myslalam o tym,ale on uwaza,ze to normalne..W Niemczech podejscie inne,ale moj maz tak jak ja wyjechal tu jako dzieciak ,a my nadal bardziej polscy jestesmy niz niemieccy.

Gość search
ZS-nie ironizuj,ale ja czasem mysle,ze jak tak dalej pojdzie,to wole,zeby poszedl do innej.Czyli ty uwazasz,ze on ma racje,twierzac,ze to moj obowiazek i juz?

Gość search
ZS-nie mamy prawa wyborczego,bo mamy niestety tylko niemieckie obywatelstwa,jak i nasza corka,ale sercu nie przemowisz,ze Polska to nie twoj kraj,jak tam rodzina jest i wspomnienia.

Gość liść jesieni
truj mu o terapii do skutku. Powodzenia

Gość Ki Ki
Poszperaj w internecie o działaniu bromu, jeśli ma dłuższe działanie, to lepiej nie, bo wtedy się obróci przeciw Tobie ;)