Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość search

Juz nie mam sily zyc z mezem-erotomanem!!

Polecane posty

Gość search
ZS-i tak bym nie glosowala;)bo nie wiem jak w PL jest na codzien,to za kim mam glosowac?Wy wiecie,wy wybierajcie. Chyba bede musiala odejsc,masz racje,jest mi zle czyli trzeba cos z tym zrobic.

Gość search
ZS-wiem,wiem;) KiKa-no,za duzo dosypie i bede niewybzykana:) lisciu-dzieki.

Gość muuuuuuuuuuuuuu
on jest egoistą nic go nie obchodzi ani ty ani córeczka tylko on jest najważniejszy pewnie nie czujesz sie nawet kochana... straszy ten twój mąż

Gość albo yhy
zawsze to ty mamsz nasrane a nie racje ,nudziarzu

Gość ale 4 razy
na tydzien to malo.Codzienie to tez jest ok.

Gość muuuuuuuu!!!!!
zawsze mam racje co się będziemy ograniczać, zawsze masz rację bezdyskusyjnie!

Gość search
No moze za malo..nie wiem sama.. Czy czuje sie kochana?Czuje sie pozadana,ale to nie to samo co kochana,a ja kobieta jestem,po prostu..Jak mi maz mowi,ze slicznie wygladam,to nigdy bez podtekstu.Przyklad z dzisiaj..Bylismy na grillu na dzialce,mala sie bawi,a on do mnie poloz ja spac..zobaczysz co ci zrobie..jak ja poloze w dzien to harcuje do 24,jak nie to 21 juz spi i mam wolne w koncu od obowiazkow.To co mam wybrac?

Gość jameska
nie zmieniajcie tematu ja jestem ciekawa kolejnych przykładów ,ten z obmacywaniem cycków i tyłka był dobry :D

Gość jameska
:D:D:D:D to naprawdę trudny wybór

Gość search
jameska-przykladow mam setki.Kiedys mu powiedzialam,ze jak on na mnie patrzy,to czuje sie jedna wielka pipka.No tak jest.Ciagle mi za tylkiem lazi,jak w tym kawale,ze zona pisze do matki:mamo,mam problem,Stasiek ciagle chce seksu,jak tylko sie schyle,od razu bzyka.Poradz cos i przepraszam za nierowne,skaczace pismo:D Jak gotuje,stoje tylem,ods razu podlazi i obmacuje.

Gość search
jameska-no nie?Wybor trudny jak cholera.Jego pisior czy ja?;)

kup mu lalke albo sztuczna pochwe, nastepnym razem na grillu, wyciagnij, nadmuchaj i powiedz z rozbrajajacym usmiechem: misiu, idz na bok i spusc z krzyza, to twoja pora, my poczekamy

Gość jameska
kochanie rób to całą noc pod warunkiem ze mąż zajmie się w ciągu dnia dzieckiem abyś mogła wypocząć i być gotowa na kolejną upojną noc:D

Gość search
ZS-o,nie jest zly pomysl;)

Gość jameska
no chyba jego pisior twoja też przyjemność :D

Gość search
jameska-wlasnie,niech ten cholerny talerz wsadzi do zmywarki i da zrec papudze,ktora kupil swojej coruni,bo go prosila.I jeszcze smieci niech wyniesie;)

Gość albo yhy
zawsze szczery kup mu lalke albo sztuczna pochwe, nastepnym razem na grillu, wyciagnij, nadmuchaj i powiedz z rozbrajajacym usmiechem: misiu, idz na bok i spusc z krzyza, to twoja pora, my poczekamy tak zrob nudziarz napisal to z wlasnego doswiadczenia :) a to co on pisze to jest swiete wiec sie stosuj

Gość search
ZS-to syp pomyslami dalej,bo co bedzie jak mu lala peknie?Bede musiala nadrobic ja;)

Gość search
Ha,wlasnie,2,5 letniemu dziecku,bo ksiezniczka chciala i obiecal sie nia zajmowac i co?Doopa. A nie podyma papugi,bo to facet i to charakterny,jak go dziobnie w jajko,to mu sie odechce;)

Gość albo yhy
nidziarzu az tak bylo zle jak ci lala pekla?

Gość jameska
skoro wiesz co zrobić po co pytasz? po takim upojnym i pracowitym weekendzie odechce mu się na 5 dni i znów weekend... ileż to radości:D

Gość search
jameska no chyba jego pisior twoja też przyjemność Moja pipka,moja przyjemnosc,jego pisior moj postrach:D ZS-no wiesz,ja mu panienek sponsorowac nie bede,przy grillu iskry lataja,co chwile pekac beda;)